Hayırlı üç aylar dilerim

Konu sahibi son olarak 2791 gün önce görüldü
Hakkınızı helal edin.Bu son açtığım konudur.Şerefime namusuma düşkün birisiyim .Kimse bana işidçi deli diyemez . Forum yöneticilerime ricamdır.Şifremi değiştirin

karesi beyliği.
Bir insan davası ne olursa olsun o davaya inandığı kadardır.
Savunduğu hakkında bir takım olumsuz karşılaştırmalarla karşı karşıya kalıp pes ediyorsa yeterince inanmıyor demektir.
Eleştiri hakaret nezdinde olsa dahi,karşındakinin özgür iradesi deyip bilhassa kendi davandan vaz geçmeyip daha sıkı savunman gerek.
Duygusal yaklaşıp kimse bana deli diyemez deyip geri çekilmeni doğru bulmuyorum.

1 dakka yaw ben bunu normal üçaylar konusu sandım , özür

dostum sen efendi bir arkadaşımızssın , bu forumda fikir olarak farklı yerlerde olsakda hepimizin düşmanı CAHİLLER o yüzden böle şeylere kızıp gitme bence

Xerath
yine yeşillendi fındık dalları

Karesi bey sizi seviyoruz gitmeyin lütfen :cici:
Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine azıcık görmezden gelin boşverin size de hayırlı mübarek 3aylar dilerim♡

Hakkınızı helal edin.Bu son açtığım konudur.Şerefime namusuma düşkün birisiyim .Kimse bana işidçi deli diyemez . Forum yöneticilerime ricamdır.Şifremi değiştirin

Birincisi hic bir admin bu tur ozel bilgileri cok istisnai durum olmadan editlemez veya degistirmez ve inanin bu o istisnai durumlardan biri degil.

Ikincisi sol ustte "profiliniz" sekmesinden sifrenizi kendinizde degistirebilirsiniz

XasthuR geldi yine mubarek ramazan

karesi beyliği
Özellikle ateistler,diyerek başkalarını öteki yapmakla, herkesi sizin gibi düşünmeye zorlayamazsınız.

3 aylarınız mübarek olsun.Dualarımızın kabul olması dileği ile.

Hakkınızı helal edin.Recep ve şaban aylarında foruma girmeyeceğim .Ramazan ayında girerim .Ramazan hakkında yazı dizisi hazırlayım paylaşırım . Ramazan bitince tamamen forumdan çıkarım

Bundan 1-2 ay önce özelden banada küsüp trip atıp forumu bırakıyorum demiştin :D
Sana işidci dediler diye niye küsüyon :) Banada faşşo diyolar şeyimde mi sanki bırak desinler . Ne küsüp hemen gidiyon.

Bu arada ilk defa kopyala yapıştır yapmadan bi konunu gördüm tebrik ederim :D

ayiptir yegenim yapmayin oyle şeyler. millete boyle seyler soylemeyin.

Geri