hayırlı pazarlar

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
son dönemde forumda özelden ve genelden,düşüncelerimden dolayı bana saldıran küfreden,ana avrat düz gitmek istediğini söyleyen arkadaşlar beni profilden engelleyebilirler.böylece sinirlenmemiş olurlar.bunun için ayrı konu açtım çünkü forumun bu özelliğini diğer üyelerden de kullanmak isteyen olabilir..biriyle sorunun mu var? Yada onun görüşlerini gereksiz ve değersiz mi buluyorsun? Engelle gitsin..iyi günler

Bunu diyecegine biraz fren yapsan daha iyi olmaz mi ? .) Ee hayirli pazarlar olsun maden .

Sıkma canını keyfine bak kral , iyi pazarlar sanada.
Herkes saygı duyacak başkalarının görüşüne,inancına .

Küfür mü? Bu kadar acizler mi ki?

Bunu diyecegine biraz fren yapsan daha iyi olmaz mi ? .) Ee hayirli pazarlar olsun maden .

"senin cehaletin rahat etsin diye kendimi frenlemeyeceğim" diye bi söz vardı..inan kim söylemiş hatırlamıyorum.ama iyi laf.

iyi pazarlar başkan. sana aldırma gönül parçasını armağan ediyorum :p

bu arada konu açtığını ilk kez gördüm.

"senin cehaletin rahat etsin diye kendimi frenlemeyeceğim" diye bi söz vardı..inan kim söylemiş hatırlamıyorum.ama iyi laf.

Seni tanimiyorum ama yorumlarina denk geliyorum. Freni benim icin degil kendin icin yap cunki neticede yine rahatsiz olan ben degil sensin bu konuyu actigina gore.

hayırlı pazarlar ,bir fincak sıcak çaya ne dersiniz ?

konuyu okumadan başlığa göre cevap veren var lan :D

Forumda varsa raporlayarak,PM'den edilmiş ise capsleyip bir yöneticiye Pm atabilirsiniz.

Gereken yapılır.

Dün bir konuda gördüm bende ve bunu forumda çizgisini bozmayan ve dini konularda baya hassas olan bir üyenin demeside çok şaşırtıcı..Kimse kimsenin anasına bacısına küfür edemez kimsede ettirmez zaten ana demek ne demek lan adamın ağzına o lafı boşaltırız herkes edebiyle takılsın adamın size karşı en ufak bir saygısızlığı olmadı dinini yada siyasi görüşünü sorgulamak size düşmez ayık olun..

climax seni çekemeyen anten taksın kardo takma kafana

Geri