Hayırlı olsun

Konu sahibi son olarak 2719 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Abişimmmmmmmmmmmm Tesekkür ederimmmm :rolleyes:

Fena uyumuşum beeee
2,5 saat yuh :D
Yastıımmdaa kalmısss yüzünnnnnnnn (:
Fenalardayım. Yine bisiler olucak ama hayırlısı diyelim..
Saat ne ara 8 olmuş ya.
öffffffff okul bitsin artık nolaaaaaaar :(
Yiter yaaa bu ne dingiL hayat :D
SümükLü huysuz lanet bi kız oldum cıktım :icon_sad: :icon_sad: :icon_sad:
Huhhh hasta olmaktan nefret edıorummmmmmmmmmmmmmm !!! :(

Sadece Biraz Huzur ? ...

sevgılı gunluk bugun her zamankı gıbı yataktan sıcaryarak kalktım anı kalkısımın da vermıs oldugu sersemlıkle vucudum bı çita gormus ceylan gıbı tıtremeye basladı geceden ıcmıs oldugum sıgaraların etkısı agzımda adeta mangal yakılmıs havası estırıyordu çivi çiviyi soker mısalı bı cigara daha yaktım ama mıdem artık ''ben neyım kı acaba ne ıse yarıodum sureklı duman gelıo bı yerden '' dercesıne garıp tepkıler verıordu :)))

Bisiklete binmek gibiymiş bu! Unutmamışım....
Tam 3 yıl :) kahkalarla okudum yazdıklarımı :) çocukluk işte...Eskilerden kim vardır kim okur bunları bilmiyorum.. Hepinizi özledim :)
Evet ben Sindy, Derya yani. Bu günlügün sahibesi :) 3 yıl hımm 3 yılda 15 kilo verdim saclarımı kısalttım, siyasi görüşlerim değişti, üniversite kazandım, içki içmeyi öğrendim, dostluğu, düşmanlığı, ağız dolusu gülmeyi ve korkmamayı! En çokta aşık olmayı...
Bu satırları size Edirne'den çubuk kraker yiyerek yazıyorum :) Değişmeyen tek şey şımarıklığım :)
Tuğçe mi? O tokatta :) Çok özledim iti....
Atarlı bir ergenden burnunun dikine saray yapmış bir kıza dönüştüm. Pek bir değişiklik yok yani :) Garip hisler, Garip şeyler....
Uğrarım yine...
O güne dek arrivederci!

Selam :)

Dün gece aklıma geldi günlük okuyup okuyup kahkaha atıyorum :) O zaman 17 yaşındaydım şimdi 26. Hayatımın en komik dönemlerinden biriydi bu forum. Çokta zor zamanlar geçirirken meşgalemdi :) En son yazdığımda üniversitedeydim. Şimdi uğruna her şeyden vazgeçebileceğim bir adamla evlendim. Şehir değiştirdim, birsürü güzel bir ton kötü şey yaşadım. Tuğçeyle aramıza yollar yıllar zaman girdi. Issızlaştım kimsesizleştim ama çok büyüdüm. Yine de çocuk sevinçlerimi ilk heyecanlarımı yazdığım bu günce sen hep aynı kal :)

Sağlıcakla.

Hayırlı olsun mobil tema on numara olmuş inşallah süper olur burası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri