hayırcıların hileli evet çıkmasına gizliden sevinmesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tespit gibi tespittir.

Hayır çıksa noolacaktı ki? aynı tas aynı hamam. Zaten muktedirler at oynatıyo istediği gibi. Khk ohal falan daya gitsin.

İki sene sonra kimi sürecen sahaya? Kılışdarı mı?

Mehape dağılmış olur ama beyaz çorap yumurta topuklu seçmeni gider akapeye basardı mührü. Az mürekkep yalayan da küser gitmezdi sandığa.

Reiz çıldırır, atara atar gidere gider ile cibutiyle bile diplomatik krize sokabilirdi ülkeyi.

Ee? En iyi ihtimal koalisyon. Ama reiz koalisyon sevmez. Ölene kadar mokoko düsturluyla iki ayda bi seçim yapardı ta ki 500 vekil tamamlayana kadar.

Ama şimdi nooldu evet oyu ile?
Zaten ekonominin altı ay ömrü kaldı
Avrupa, insan hakları, siyasi tutuklular, fetö temizlikleri, suriye, abd rusya arasında iki kocalı mekik dokumalar..

Yani nereden tutsan elde kalır.

Ve kimseyi suçlu bulamazsın ortağın yok. Meclis replika.

Ekonomik çöküntü ve siyasal istikrarsızlıklar. Merkez sağda yeni açılımlar. Akp de yeni yön arayışları..korku kaynaklı bağlılık nedeniyle en yakınına bile güvenemediğin bir saray...

Pirus zaferi diyolar ya beyim. Aynen öle.

Allah cc hepimizi ve ülkemizi korusun. Dirliğimiz birliğimiz bozulmasın.

Selam ve dua ile.

Allahtan tek dilegim. 2 yıl sonra ahmet Necdet sezerin Başkanlığa adaylığını koyması

Görün o zaman anayasa kitapçığını

Sevinme gibi değil de çok umursamamak bence. Ben nedense çok rahatım.
İki durumda da rahatım
Che nin annesinin che' ye bi lafı vardır; herkes kendini kurtarır olan sana olur

Tüm ekonomik hareketlerimi kısıtlayacağım ki Türkiye ekonomosi gerilesin diyen Türkiye Cumhuriyeti milletvekili, Şirket sahibinin siyasi tercihinden ötürü şirket ürünlerini boykot edenler vs vs.
Show tv'nin Adana temalı konuları ilgimi çekmiyor artık

Evet ve hayır çıkmasından daha önemlisi referandumda yapılan kayırmalar, devlet hazinesinin evetçliler eliyle kullanılması, medyanın tarafsızlığı ve YSK nın buna zemin hazırlaması, hileler ve bunun yarattığı fay hatları bizleri derinden yaralamıştır. İşimiz zor görünüyor.
Sorosçu STV ler biri fitili ateşlese diye aportta bekliyor.
Bu gidiş hayra alamet değil, Ukrayna ortada.

Ya ben diyorum ki reis az birleştirici olsa da iş tatlıya bağlansa. Herkes kazansa

7qZaYN.jpg

Geri