Hayır Demeyi Beceremeyen İnsan

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Bütün insanlara katlanmak zorunda kalan, sevmediği yerlere giden, istemediği kişilerle görüşen, hayır demeyi acı tecrübeler sonucunda öğrenen insan modeli.
İstismara açık hale gelirler.

Saçma geliyor bu insanlar bana.
O üzülmesin o kırılmasın o incilmesin eee sonra nolcak ?

Karşıdaki kişiyi kendimden daha çok düşündügüm için hep.

Ben insanları kırmayı, üzmeyi beceremiyorum ve hayır sözcüğü heybemde yok denecek kadar az. Keşke ben de insanların üzülüp kırılmalarına aldırış etmeyecek kadar taş kalpli olsaydım.

bir demem, iki demem ama baktım üçüncüde tepeme çıkıyor, ağzını burnunu dağıtmaktan beter eder, yollarım çakalı.

Hayır ne demek?

:liv:

Şaka maka ama ben de pek diyemem

İş hayatında başarı gerektiğinde hayır demekten geçiyor tecrübe ettiğim şey. Gerçek bu

İnsanlar da çocuk hatta hayvanlar gibidir ne kadar iyi niyetli olursan o ölçüde kullanır çıkarları çakıştığı anda da satarlar. Ne o öyle hayır diyememek bu kadar ezilmeyin ya.

Değmez.

Başkaları üzülmesin diye sürekli kendi üzülen insan modelidir.

Lügatına hayır kelimesini eklemesi gereken insan tipidir.

Hayır kelimesini bana da biri öğretsin söyliyebileyimm...

Çok üzülecektir. Bana kalırsa, biraz da dışlanmak ya da az sevilmekten korkan insan tipidir de aynı zamanda. Ya da problem çıkmasından çekinen biri insan tipi de olabilir. Hayır demeyi öğrenmek gerek. Bırakın ne olacaksa olsun.

kendi hayatı olmayan/olamayacak olan kişidir. hayatı sürekli başkalarının yönlendirmeleri ve istekleriyle geçen/geçecek kişidir.

Eskiden hiç diyemiyordum, biraz akıllandım sanırım :rolleyes:

İnsan zamanla.neleri.ogreniyor

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri