"Hayır"cılar Bunuda Açıklasın

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Şeytan ayrıntılarda gizli

Adam,
Allah yok demiş

Arkadaşı,
Allah yoksa, benim belamı kim veriyor demiş

Adam,
"evet "demekle Türkiye bölünür diyor

Türkiye bölünecekse PKK'a neden
"Hayır" diyor

Ateyizler ve hayırcılar bunları açıklasın

Normal bi tane adam kalmamış forumda mk . Kepenkleri indirin kapatın forumu gidelim

Tüm hayırcı argümanlara bakıyorum.varsayım vehim üzerinden algı çalışmasındalar.
İşsizlik, kamu düzeni, hizmet, yaşam standardı umurlarında değil.Bunlara kalırsa Türkiye yönetilmez almanya ingiltere abd gelsin bizi yönetsine getiriyorlar.

hdp'nin evet dediği anayasa'nin meclisten geçmeyecegini bilmeyen kişi sorusu.
pkk nın evet yada hayır diceni insanlar nerden öğrenebilir ? algı çalışması yapan kurnaz medyadan annem.
benim gördüğüm çoğu kürt vatadaşım "evet" dicez diyor.

pkk hayır dicek diye sizi yemeleri gayet tabi ? olm oraya gitme lan travestiler takılıo o mekana demekle aynı seramonidir.

allah yok , belanı kendin veriyorsun böle konular açarak yaptığın güzel şeyler dünyadaki cennetin
kötü şeyler ise cehennemindir baboli

Kim çaldı bu adamın hesabınııggg

Vehbi Güler geldi aklıma..
Ne demişti?

"Cenabı Hakka kafa tutan bir şeytan vardı o da 'hayır' dedi"

Hayırlı günler.

Gün geçtikçe toplum olarak kafayı yediğimiz psikolojimizin ne denli bozulduğunun göstergesi bu Fanatizm...
Ruhumuz resmen bundan besleniyor.
Siyaset
Futbol
Taraf tutma konusunda ki insanların birbirlerine giydirme yarışı...
Herkesin bir düşüncesi var.
Senin kendince kafanda evet deme nedenin mantıklı gelebilir zira kendi gözünden baktığın dünya buna musait. Ben HAYIR diyen biriyim ne evet diyene vatan haini diyorum ne Hayır diyene fakat bazı kafalar gerçekten çok garip hem de tehlikeli illa ki kendi gibi düşünmek zorunda sanki insanlar tek tip olmak biat etmek zorundayım gibi bir algı almış başını gidiyor.
Kimse k.bakmasın herkesin kemiklesmis belli düşünceleri ideojolileri hayata bakış açısı var. Siz istediğiniz kadar burada insanları yerin veya Yüceltin hiç bi önemi yok.

İçinden istediğini düşün kardeşim beni hiç ilgilendirmez ama kimse bana terörist vatan haini bilmem nesi diyemez.

Evet te çıksa Hayır da çıksa bu memlekette hemen hemen eşit şartlarda vergisini veren bayrağına saygı duyan vatanini seven insanlar konumundayiz (en azından kendi adima) sen bir adamı seviyor onun davasının peşinden gidiyorsun diye ben de gitmek zorunda değilim.

Rastgele.

Geri