“Hayır” cevabını erkekler neden naz yapıyormuşuz gibi algılıyor?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
“Hayır” cevabını erkekler neden naz yapıyormuşuz gibi algılıyor?

tabii ki erkekler suçlu... hava sıcaksa sebebi erkekler, ekonomi bozuksa sebebi erkekler, ben şu an yalnızsam sebebi yine erkekler.... imam hatipler ve erkekler kapatılsın.....

tabii ki erkekler suçlu... hava sıcaksa sebebi erkekler, ekonomi bozuksa sebebi erkekler, ben şu an yalnızsam sebebi yine erkekler.... imam hatipler ve erkekler kapatılsın.....
haklısın hava olaylarına hz mikail bakıyor melek falan ama sonuçta erkek değil mi hepsi aynı bacım bunların

Her erkek değil "hayır" cevabına alışkın olmayan erkekler öyle algılıyor. Nasılsa düşecek naz yapıyor bana gibi bakıyor

Her erkek değil "hayır" cevabına alışkın olmayan erkekler öyle algılıyor. Nasılsa düşecek naz yapıyor bana gibi bakıyor
Bu yönde geçmiş tecrübeleri olmasa öyle bakmaz. Kadınların "hayır" cevabı beş dakika sonra "evet" oluyorsa erkeklerinde bu durumda ısrarcı olması normal.

Bu yönde geçmiş tecrübeleri olmasa öyle bakmaz. Kadınların "hayır" cevabı beş dakika sonra "evet" oluyorsa erkeklerinde bu durumda ısrarcı olması normal.
Erkeklerin amacına ulaşana kadar evet dedirtmeside söz konusu e tabi kadında zor rolü yapıyor olabilir. Erkeğin tecrübesi çapkınlık başka bi numarası yok

Topluma bir kadın hayır diyorsa tersini anlayın, belki naz yapıyordur diye bir düşünceyi empoze eden kadınlar olursa erkekler de her olumsuz cevabı illaki tersini anlayıp evet naz yapıyor diye anlar. :)

Bela yiye yiye sırtımızı doğrultamaz olduk arkadaş. Üç beş tane andaval yüzünden düştüğümüz hallere bak. İmdat ya…

Reddedilmeyi sevmiyorlar çünkü. İstiyorlar ki biz kadınlar sürekli egolarını okşayalım… Ancak öyle bir dünya yok kendinize gelin…

evet dedirtene kadar devam
evet deyince de bi soguma geliyo uzaklasiyoz falan

Geri