Bitsin artık!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"Gözle" "Sözlü" tacizi birbirinden ayırmak lazım diye düşünüyorum. Sözlü tacizde elde bir veri var; ötekinde ise muğlak bir durum söz konusu... Şimdi bakan bir insanın bakarken aklından ne geçtiğini, gerçekten mi baktığını net olarak kestiremezsiniz. Hani bazen olur ya; bakar-kör durumu... Tam karşından gelen adama bakarsın ama göremezsin; ta ki, o sana seslenene kadar!
Bir de şu var; imrenerek baktığın insanlar oluyor, art niyetsiz baktığın insanlar oluyor, beğendiğin insanlar oluyor. Her baktığınla iki dakka içinde fantezi kurmuyorsun ya!
Nasıl şekilde bakıldığını sanırım bayanlar çok iyi anlar. En azından ben anlıyorum , diğer bayan arkadaşlarda yorum yapıp anlayıp anlamadıklarını söyleyebilirler. İyi niyetli ya da kötü niyertli olup olmadığını ,karşımızdaki kişinin neremize baktığından bile çabucak anlayabiliriz![]()
Nasıl şekilde bakıldığını sanırım bayanlar çok iyi anlar. En azından ben anlıyorum , diğer bayan arkadaşlarda yorum yapıp anlayıp anlamadıklarını söyleyebilirler. İyi niyetli ya da kötü niyertli olup olmadığını ,karşımızdaki kişinin neremize baktığından bile çabucak anlayabiliriz![]()
Ne alaka?
Şimdi adam sizin bluzunuza bakıyorsa hemen kötü mü düşünmek lazım? Belki kumaşına bakıyordur, belki rengine, belki eşine veya arkadaşına aynısını alacaktır modeline bakıyordur.
Tamam, bunlar çok az bir ihtimal ama, ihtimal dahilinde. Napalım yani? Sokağa çıkarken at gözlüğü mü takalım?![]()
Ne alaka?
Şimdi adam sizin bluzunuza bakıyorsa hemen kötü mü düşünmek lazım? Belki kumaşına bakıyordur, belki rengine, belki eşine veya arkadaşına aynısını alacaktır modeline bakıyordur.
Tamam, bunlar çok az bir ihtimal ama, ihtimal dahilinde. Napalım yani? Sokağa çıkarken at gözlüğü mü takalım?![]()