Haydi sende anlat.

Konu sahibi son olarak 2416 gün önce görüldü
tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto10_500.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto1_540.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto2_540.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto3_540.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto4_540.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto5_540.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto7_540.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto7_540.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto6_540.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto9_540.png

tumblr_njtm80Ji5H1t86hbto8_540.png

Bitsin artık!

şu 19 yaşında ki bebelerin sosyal medya özentiliği
#baydınız

Tamam nefret ettik kendimizden

acı ve üzücü bir konu.

en sondakine benzer birşey de okumuştum. birkaç yıl önce :T:

tepkilere bakar mısın ya (: olan şeyler canım bunlar her kıza sor en az birini yaşamıştır yada benzerini

Bazen zararı kadındanda görebilirsin!!
Ya da çocuk
Ya da genç

öyle işte.

Yolda yürürken bile ya gözlü ya sözlü tacize uğramayan tek bir bayan gösteremez bana kimse. Bir süre sonra alışkanlık oıluyor duymuyor ve görmüyor oluyorsunuz zaten

Tecavüz ise bu işin en son ve insanlık dışı olan noktasıdır yorum dahi yapmıyorum.

"Gözle" "Sözlü" tacizi birbirinden ayırmak lazım diye düşünüyorum. Sözlü tacizde elde bir veri var; ötekinde ise muğlak bir durum söz konusu... Şimdi bakan bir insanın bakarken aklından ne geçtiğini, ne düşünerek baktığını net olarak kestiremezsiniz. Hani bazen olur ya; bakar-kör durumu... Tam karşından gelen adama bakarsın ama göremezsin; ta ki, o sana seslenene kadar!

Bir de şu var; imrenerek baktığın insanlar oluyor, art niyetsiz baktığın insanlar oluyor, beğendiğin insanlar oluyor. Her baktığınla iki dakka içinde fantezi kurmuyorsun ya!

"Gözle" "Sözlü" tacizi birbirinden ayırmak lazım diye düşünüyorum. Sözlü tacizde elde bir veri var; ötekinde ise muğlak bir durum söz konusu... Şimdi bakan bir insanın bakarken aklından ne geçtiğini, gerçekten mi baktığını net olarak kestiremezsiniz. Hani bazen olur ya; bakar-kör durumu... Tam karşından gelen adama bakarsın ama göremezsin; ta ki, o sana seslenene kadar!

Bir de şu var; imrenerek baktığın insanlar oluyor, art niyetsiz baktığın insanlar oluyor, beğendiğin insanlar oluyor. Her baktığınla iki dakka içinde fantezi kurmuyorsun ya!

Nasıl şekilde bakıldığını sanırım bayanlar çok iyi anlar. En azından ben anlıyorum , diğer bayan arkadaşlarda yorum yapıp anlayıp anlamadıklarını söyleyebilirler. İyi niyetli ya da kötü niyertli olup olmadığını ,karşımızdaki kişinin neremize baktığından bile çabucak anlayabiliriz :)

Nasıl şekilde bakıldığını sanırım bayanlar çok iyi anlar. En azından ben anlıyorum , diğer bayan arkadaşlarda yorum yapıp anlayıp anlamadıklarını söyleyebilirler. İyi niyetli ya da kötü niyertli olup olmadığını ,karşımızdaki kişinin neremize baktığından bile çabucak anlayabiliriz :)

Ne alaka? :)

Şimdi adam sizin bluzunuza bakıyorsa hemen kötü mü düşünmek lazım? Belki kumaşına bakıyordur, belki rengine, belki eşine veya arkadaşına aynısını alacaktır modeline bakıyordur.

Tamam, bunlar çok az bir ihtimal ama, ihtimal dahilinde. Napalım yani? Sokağa çıkarken at gözlüğü mü takalım? :D

+....

Şimdi adam sizin bluzunuza bakıyorsa hemen kötü mü düşünmek lazım? Belki kumaşına bakıyordur, belki rengine, belki eşine veya arkadaşına aynısını alacaktır modeline bakıyordur.

Tamam, bunlar çok az bir ihtimal ama, ihtimal dahilinde. Napalım yani? Sokağa çıkarken at gözlüğü mü takalım? :D

bu kadar iyimser olmaya ne gerek var kusura bakma da zaten bakışlarından anlaşılıyor ne niyetle baktığıı bir kadının gözünden

Sen bile inanmıyorsun dediğine=) herkes önüne baksın yeter

Benim bluzumu karşıdan görüp beğendiyse adam benden rica etsin nerden aldığımı söylerim.Yarım saat bana bön bön bakmasına gerek yok değil mi? =)

Gözlük fikri fena değil :p

Geri