Haydi!!Bir Etkinlik yapalım.

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Haydi!!Bir Etkinlik yapalım.

• 1-]

Kullanılan: 2 8.3%
  • 2-]

Kullanılan: 1 4.2%
  • 3-]

Kullanılan: 3 12.5%
  • 4-]

• 5-]

Kullanılan: 3 12.5%
  • 6-]

• 7-]

• 8-]

• 9-]

• 10-]

• 11-]

• 12-]

Kullanılan: 0 0.0%
  • 13-]

• 14-]

• 15-]

• 16-]

• 17-]

• 18-]

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
1 numarayı 2 kişi seçtiği için ve ilk seçen Sanem olduğu için @Maral'a 11 Numarayı veriyorum.
Şıklar tamamı kullanıldığı için Anket kapatılmıştır.Etkinlik sonuçlarını açıklamaya başlayacağım.

Evet Sevgili IF Vatandaşları;

Çekiliş Sonuçları anketten kaynaklanan bir sorundan dolayı gecikmeliden dolayı bugüne denk geldi.
Madem kısıtlamalardan dolayı dışarı çıkamıyoruz. Sizi meditasyon veya Astral Seyahat gibi yolculuk yapmanızı düşünmenizi istedim.
Her Anket şıkkı için bir müzik ve çekilişten ülke seçtim.
Sizin talihinize çıkan ülke ve şarkılarınızı gönderiyorum.

@Sanem Arkadaşımızın şansı Meksika.
Gypsy King eşliğinde Tarihi Aztek Tapınaklarınızı gezerken bol eğlenceler diliyoruz :)

aztek.png

2.Numaralı Şıkkı seçen sevgili IF vatandaşı @Karga Arkadaşımızdır.Kendisini kumsal'a uzanmış bir şekilde içkisini yudumlarken Karayiplerde kumsal bulabiliriz..

dominika2.jpg

3.) Sevgili @yeLda @X ve @bunicktamyirmibirharf arkadaşımız seçmiş.
Bakalım Bakalım Hangi ülke sokaklarında bulacağız kendilerini.Evet Amerika New York şehri.
New York sokaklarında artık Turkishman veya Turkish Girl in New York gezerken bulabiliriz.

olmeden-once-gorulmesi-gerekenler-003.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sıra geldi 4 numaralı şıkkı seçen Sevgili IF vatandaşına..O şanslı Kişi Sevgili @Yarmagül
Peru renkli sokaklarında veya ilk antik yerleşim yerlerinden birisi olan Efsanevi Inka Antik Kentinde bulabiliriz.

inka.jpg

5 numara benim uğurlu rakamım.Etik olsun diye bu rakamdan ben feragat ediyorum.Bu rakamı 3 kişi seçmiş biri ben biri @kLara diğeri yorumda kendisini belirtmediği için hayalet kişi olarak kaldığı için. @kLara Arkadaşımız ile yola devam ediyoruz ve Onu Filipinlerde tertemiz Adacıklarında buluyoruz.Bir elinde cımbız bir elinde Ayna.Sertap Erener misali :)

6.Numaralı rakamı forumun Enerji Santrali olan @samaEL arkadaşımız ile devam ediyoruz.Kendisini Çin'de buluyoruz.Kendisine bu seyahatte Kürşad ve 40 çerisi gibi davranmasını bekliyoruz.Çin imparatorunu esir almasını bekliyoruz.

image-15674168591543877174.jpg

7.şıkkını seçenler bir adım öne aliyoruz.
Sevgili IF vatandaşı @Kitai bir adım öne çıktı ve Viking diyari olan Norveç'te gitmek için hazırlıklara başladı.
Kuzey ülkelerinde görünen Kuzey gök ışıklarını izlerken gıpta ile bakıyoruz.Renkli kutu gibi otel evlerinde kalırken ve güzel eğlenceler diliyoruz.
unnamed.jpgkuzey-isiklari-blog.jpg

8. Sırada sonsuzluk imaresinde bulunup 8'i seçen arkadaşımız var. @La'edri
Kendisini Samba şehri olan Rio de Janerio'da buluyoruz.
Sahilde kayalıklara çıkıp günbatımını izlerken veya kumsalda Rio'lu gençler ile futbol oynarken yada Kurtarıcı İsa heykelini ziyaret ederken bulabiliriz veya veya veya en favorisi Rio karnavalinda yerel kıyafetler dans ederken bulabiliriz.

isa1-1.jpg

9 numaralı sayıyı seçen Sevgili IF vatandaşı @Sade bakalım seni nereye gönderiyoruz.
İspanya Barcelona.Katalonya şehrinde Sayısız sanat eserleri ve Bazilika bulunan Michelangelo eserleri gövde gösterisi yaptığı şehir.El Classico zamanı karnaval havasına dönen şehire gönderiyoruz.Size orada Ricky Martin eşlik edecek.

barcelona.jpg

10 numarasını seçen Sevgili IF vatandaşı @Oggy 'nin şehrine geldik.Sizi kutu gibi bir ülke olan Estonya'nın Talinn şehrine gönderiyoruz.Yeşil ve tarihin buluştuğu yöresel geleneklerine bağlı kalan bir şehir.Bir nostalji pub'ta tanımadığınız insanlar ile tanışabilir.Yerel kıyafetleri giyip sabaha kadar Sayısız insanlar dans edebilirsin.

Talinn.jpg

Geldik 11 sayısının sahibi olan Sevgili @Nef' arkadaşımıza.Samuraylar diyarı Japonya.
Kimono kıyafetiyle bizi karşılayan @Nef' . Kendisini Japonların iç huzuru buldukları ahşap tapınakları ziyaret ederken ve Sankeien Garden'da gezerken buluyoruz.Sankeien Garden.jpg

Geldik etkinliğimizin 12.sırasına.Bu rakamı @Maral arkadaşıma seçtim.Nedeni ise i etkinliğimizin devamı ve 1 şık 1 insan olayından dolayı.
@Maral Seni altın şehir olarak tabir edilen ve Avrupa'nın eğlence merkezlerinden biri olan Çekya'nın başkenti Prag'a gönderiyoruz.Umarım bizi unutmazsın :)
o5hGFp98atcZOl1U-636087772395427451.jpg

13.sırada ise Sevgili IF Vatandaşı @Melodram ile karşılaşıyoruz.Kendisine Hobbit Diyarına gönderiyoruz.Hollanda-Giethorn
Ahşap kanolar ile su kanallarında gezerken umarım kanodan düşmeden karaya ayak basabilir diyoruz.

5989a969c9de3d29388a9ba9.jpg

Artık Etkinliğin sonuna yaklaşıyoruz.14.sırayı kapan sevgili IF vatandaşı kendisini belirtmediği için belirttiği zaman ekleme yapmayı düşünüyorum.

15.Sıraya geçtik. Bu şanslı sayıyı seçen arkadaşımız benim çok eski dostum olan @Justice .Bakalım kendisini hangi uzak diyarlara uğurluyoruz :)
Tanzanya'da safari yaparken Jeep'ini aslanlar çevirmiş korku ve endişe dolu olarak yakalanmış olabilir yada Kabilelerin tanrıya kurban ettikleri ilk Türk insanı olarak tarihe geçmek üzere.;

boyut.jpg

Büyük hissedenler Kervanına @Lefty arkadaşımızda katılıyor.
Lefty seni dünyanın en gizemli ülkelerinden olan keşişler diyarı Nepal'e gönderiyoruz.Tırmanma sporlarıyla uğraşanların hayali olan Himalaya Sıradağına tırmanırken görebiliriz yada Keşişlerin yemek için pirinç toplarken pirincini çaldıran ve onlara öfkelenen @Lefty görmek daha komik olur.

nepal-gezilecek-yerler.jpg

17.sıraya geliyoruz ve IF vatandaşlarının değerli üyesi @ArifÇ. ile karşılaşıyoruz.Yunanistan'ın en güzel adası Santorini'de karşılaşıyoruz.Zeus gibi elinde Şimşek bir asa ile Beyaz Mavi konsantrastı olan adada Adeta Cennetini kurmuşsun.

santorini.jpg

ve ve ve 18.Sıraya geliyoruz ve @ibadeth 'i buluyoruz.Mısır'da Piramitleri gezerken Karnak,Luksor,Tutankhamon tapınaklarının hangisinde bulacağımızı bilemiyoruz.
Umarım Cleopatra cazibeli bir kadın aklını başından almaz.

0xjfWee.jpg

Ve Etkinliğimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz.Arkadaşlar Etkinliğin devamı için Yorum,Like ve Takip etmeyi unutmayın.
Umarım eğlenmişsinizdir.

Emegine gonlune saglik @NitCh cok begendim parcami, saatlerdir ugrasiyorsun tesekkur ederim

iyi ki 8'i edri beyler kapmış çünkü 13'teki yer hollanda'da en çok görmek istediğim yerlerden... umarım seçtiklerimizin gerçekleşme hızı da etkinlik sonucu kadar hızlı olur... tabii pandemi sonrası :(

Geri