Hayattan ne umduk ne bulduk ?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
her an kötü bir şey olacakmış hissiyle yaşamak zor. kaç yıl yaşayacağız ki şu hayatta? her anı tedirginlikle mi geçecek? çok değil 5-6 yıl önce baya baya mutluymuşum ben ya. üzerinden onlarca yıl geçmiş gibi sanki. kalmadı yaşama sevincinin kırıntısı bile.

misafiriz bu dünyada en nihayetinde, ve misafir umduğunu değil bulduğunu yer :torpu:

Hayattan hiç bir şey ummadım, bir beklentim olmadı.

şöyle geriye dönüp bakınca bir kaç asırdır yaşıyormuşum hissiyatına kapılıyorum nedense, sanki çok uzun uzun şeyler yaşanmış gibi.
ama mesela bakış açısını biraz daha pozitif yapınca hayat da ikramlarını ona göre sunmaya başladı.
neyse her şey güzel oluyor, olacak, olmak zorunda.

Çok şey umduk ancak az şey bulduk. Hepimiz bu hayatta da bir misafiriz. Umduğumuzu değil bulduğumuzu yaşarız. Hayatın verebileceğinin daha fazla bir şey vermediğini fark ettiğimiz de bir şey beklememek gerektiğini anlarız. O yüzden artık hiç bir beklentim yok. Hayatımı sade ve güzel yaşamak derdindeyim :)

Son düzenleme:
Umdugum hicbirsey kalmamisken.

Birsey buldum.

Buldugum da ya beni bu hayata baglayacak ya iyice oldurecek.

Umamazsınız sınav için geldiğiniz bir dünya dan çok şey beklemeyin ;d

hiç hayal kurmadım, idealim hiç olmadı, hiçbir şey için fazla emek etmeyi sevmem, bir şeyi almak için, çalışmam-para biriktirmem, hedefim yoktur, hayattan hiçbir şey ummadım ve talep etmedim,

o da bana vermedi,

tşk hayat, nays.

Çok bir beklentim yoktu aslında
Az ve özdü
kısmen gerçekleşti
Diğer kısmı içinde Allah Kerim :)

Hiçbir zaman ummadım,çabaladım ve çabalarımın karşılığıyla da yetinmeyip her zaman üstünde koydum.Bu yüzden de herhangi bir hayal kırıklığım olmadı bu tarz.

Geri