Hayatta kimseye güvenme sözü doğrumudur?

Konu sahibi son olarak 588 gün önce görüldü

• Bazen değişiyor

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yorumsuz

• Evet doğrudur

• Kullanılan toplam oy
    1

Kesinlikle evet ben şahsen Güvenmiyorum..

Rakının hangi bölümünde bulunuyorsun canım. Eş, dost, akraba, arkadaş arama bölümüne gelince bekliyorum aramanı :) her kadın da ezberlemiş kimseye güvenmiyorum..

Rakının hangi bölümünde bulunuyorsun canım. Eş, dost, akraba, arkadaş arama bölümüne gelince bekliyorum aramanı :) her kadın da ezberlemiş kimseye güvenmiyorum..

Kardeşimm rakı keyfime karışmazmısın :yemmek: kaos mu cıkarim illa :pc:

Sacma bir oneridir. Yeri gelir babana, yeri gelir annene, yeri gelir abine, bazen ablana; bazen en yakin arkadasina veyahut sevgiline/esine. Hatta cocuklarina.. Hayatta muhakkak birine guvenir insanlar ama bir kisiden kazik yiyince "ben kimseye guvenmiyorum" naralari atarlar.

Bknz: Raki icen kadin.

Güvenmeyeceksin insanlar nankör insanlar riyakar çünkü.
Ama inanabilirsiniz yalan da olsa. İnsan blr şeye mecbur inanmak zorunda. Kendini kandırmak zorunda yaşanmaz yoksa anam babam.

Temkinli olmakta fayda var. Aileyi ayrı tutarak onlar can.

Sacma bir oneridir. Yeri gelir babana, yeri gelir annene, yeri gelir abine, bazen ablana; bazen en yakin arkadasina veyahut sevgiline/esine. Hatta cocuklarina.. Hayatta muhakkak birine guvenir insanlar ama bir kisiden kazik yiyince "ben kimseye guvenmiyorum" naralari atarlar.

Bknz: Raki icen kadin.

Şu bknz daki ben miyim ? Öylemi hissettim :anla:

Elbet güven de ihtiyaç, olmalı.
Fakat güvenip hayal kırıklığı da mümkün.
Risk almalı ama sezgileriniz uyarıyorsa süslü sözlere de aldanmamalı.

ne bakimdan denildigine bagli. kimseye guvenemeyeceksen bukadar insan hayatta da kalamazdi, arkadaslik dostluk duygusunu da tadamazdi.

Geri