Hayatta Ertelenmemesi Gereken Şeyler

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Hayatta Ertelenmemesi Gereken Şeyler

Hayat; hızla akıp giderken siz siz olun, bugünün işlerini yarına bırakıp pişman olmayın...Bazı şeyleri vakit varken yapmak/söylemek gerekir;neler mi,aşağıdalar

1. Sevdiğini söylemek

2. Tatil yapmak

3. Özür dilemek

4. Sigarayı bırakmak

5. Anne/babanın kıymetini bilmek

6. Fatura ve trafik cezalarını ödemek

7. Ders çalışmak/ Ödev yapmak

8. Doktora gitmek

9. Spor yapmak

10. Hasta ziyareti yapmak

11. Sizi üzen insanları hayatınızdan çıkarmak

12. Sevdiklerinizle zaman geçirmek

13. Hayallerinizi gerçekleştirmek

14. Affetmek/ Affettiğinizi söylemek

15. Askerlik yapmak

16. Bugünün işleri

1 numero valla ya. yapınca keşke daha önceden yapsaymışım diyorsun. öyle bir omuzlardan yük kalkması. :p

Uçağı kaçırmak. (Çok tuzluya patlıyor)

Birini aramak istiyorsan ertelememek lazım erteleyeceğin günde o kişiyi istesende bulamayabilirsin

Motive olamıyorum

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuda kendimi çok zorluyorum.
Örneğin hava çok kötü olsa kar kış vs yine de bahane üretmiyorum,
Moralim bozuk olsa da yine gidiyorum salona .

Motivasyon konusunda çok sıkıntı yaşamadım ama olursa da antrenmana gitmeden önce şekersiz sade bir nescafe içiyorum bir kaç tane video izliyorum, işe yarıyor ;)

Bu konuda kendimi çok zorluyorum.
Örneğin hava çok kötü olsa kar kış vs yine de bahane üretmiyorum,
Moralim bozuk olsa da yine gidiyorum salona .

Motivasyon konusunda çok sıkıntı yaşamadım ama olursa da antrenmana gitmeden önce şekersiz sade bir nescafe içiyorum bir kaç tane video izliyorum, işe yarıyor ;)
Çok yorgun ve morelman çok düşük seviyelerde ilerliyorum bu 2 aydır bir kaç kez kendimi zorladım salona gitmek için ama hemen bitirip çıkmak istiyorum tahammül seviyem çok aşşağılarda ve çabuk sıkılıyorum.

Çok kelimesini ne kadarda çok kullanmışım.

Çok yorgun ve morelman çok düşük seviyelerde ilerliyorum bu 2 aydır bir kaç kez kendimi zorladım salona gitmek için ama hemen bitirip çıkmak istiyorum tahammül seviyem çok aşşağılarda ve çabuk sıkılıyorum.

Çok kelimesini ne kadarda çok kullanmışım.

.
Dediğin şeyler ben de de oluyor ama geçici bir süre çok kısa sürüyor. Bu gibi durumlarda ben salona giderken ben yeni bir müzik listesi oluşturuyorum kendime

.
Dediğin şeyler ben de de oluyor ama geçici bir süre çok kısa sürüyor. Bu gibi durumlarda ben salona giderken ben yeni bir müzik listesi oluşturuyorum kendime
Teşekkürler alakan için anlaşılan kendimi biraz daha zorlamam gerekecek.

Teşekkürler alakan için anlaşılan kendimi biraz daha zorlamam gerekecek.

Aynen.
Yapman gereken en doğru ve tek şey zorlamak. Hatta antrenman programını da değiştirebilirsin, ağırlıkları artırabilirsin, değişik hareketlerle vücudunu şaşırtıp değişik reaksiyonlar vermesini sağlayabilirsin

Aynen.
Yapman gereken en doğru ve tek şey zorlamak. Hatta antrenman programını da değiştirebilirsin, ağırlıkları artırabilirsin, değişik hareketlerle vücudunu şaşırtıp değişik reaksiyonlar vermesini sağlayabilirsin
Lahmacun yiyip muz tadı beklemeye benziyor.
Güzel fikir , tekrardan teşekkür ederim sağolasın.

Geri