Hayatta bir kez olsun denemek istenilen şey

Konu sahibi son olarak 810 gün önce görüldü
Uçan arabaları denemek güzel olurdu herhalde...

Son düzenleme:
zengin olup züğürt çenesi yormak isterdim nasıl bir şey acaba .))

Paraşüt ve çok yüksekten aşağıya atlıyorlar ya o…

İlk sigortalı işimde benden kıdemli arkadaşların bir sohbeti aklıma takıldı.
Patron (kendisi rahmetli olsu) bir sabah büroya gelmiş ve çok kısa kalmış. Bir kaç telefon görüşmesi yapıp gitmiş. Ve tüm gün boyunca da ulaşılamaz olmuş. Döndüğünde müdür beyler sormuşlar nereye kaybolduğunu. O da anlatmış, Paris'te Nehir kıyısında bir Redtorant var, orası aklıma geldi. THY'den gidiş dönüş bileti ayırttım ve öğlenyemeğine gittim, demiş. O günlerde aklımda olan şey, ben de bir gün böyle bir lüksü yaşayabilecekmiyim, olmuştu.

Bu günlerde ise, bir Hatuşşaş'a bir de Göbekli tepeye gitmeyi hayal ediyorum. Bizimkilerden de gelen olursa mutlu olurum. Yalnız gitmek sıkıcı olabilir.

her şeyi denemek isterim ama yamaç paraşütü veya paraşütle atlama önceliklerimden.
bir de şu deniz üstünde hidrofil ile uçmak

Son düzenleme:
Şu balonlar var içine giriyon yuvarlıyolar yokuş aşağı. Ondan istüyüm. Evet biraz malca. Ama malım zati ben.

Son düzenleme:
şu an göremediğin neyi göreceğini umuyorsun?
Kış turizmi, toplantı / kongre turizmi, sağlık turizmi, tatil turizmi, kültür turizmi derken çok sayıda yer görme şansım oldu ve son olarak da uzay turizmini görsem hiç fena olmaz hatta forumda konusunu da açtım. İlk başta ürkütücü gelse de sonradan düşününce imkan olursa deneyimlemek isterim.

Geri