Hayatta Ağzıma Sürmem Dediğiniz Yemek veya Yiyecek?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
bamya da yenir abartıyorsunuz heeee!!!! öfff sulu sullu böyle ekşili öfff
ben sakatat yiyemiyorum şırdan,mumbar,kelle paça, işkembe sövüş daha da sayarım.... :üf::üf::üf::üf::üf:(ciğer-dalak hariç)

bamya da yenir abartıyorsunuz heeee!!!! öfff sulu sullu böyle ekşili öfff
ben sakatat yiyemiyorum şırdan,mumbar,kelle paça, işkembe sövüş daha da sayarım.... :üf::üf::üf::üf::üf:(ciğer-dalak hariç)
Kelle paça da sarımsaksız ve güzelse sağlıklı diye işte zorluyorum bi kfkfjjf

görüntü olarak mumbar, şırdan bana da uzak geliyor; çeken hiçbir tarafı yok. ama yine de büyük konuşmamak lazım, bir dönem kokoreç, midye gibi şeyler de uzak geliyordu ama tadınca müptelası olduk.

Kanguru eti yiyenlerle bir masada yemek yemis biri olarak...insan cok igrenc bir varlik ya.

Bknz; Hindistan sokak lezzetleri.
Ay midem.

Ergenken ve yirmili yaşlarımda bunu pırasa için derdim. Öyle ki annem illa bi dene diye diretince öğürüp sofradan kalktığımı bilirim affedersiniz.
Şimdi sarımsaklı yoğurt ve üzerine eritilmiş pul biberli tereyağı ile biriciğim kendisi.
Yoğurdun lezzetli yapmadığı yemek az bence.

Karidesin yanından bile geçmem. Bir kere yedim gece midem kötü oldu ve kustum.

Pırasa, yeşil fasulye ikilisi hariç herşey güzeldir

konuya üst üste yeşil fasulye yazıyorlar, inanamıyorum. yeşil fasulye sevmeyen de ne bileyim.

• Beğen
Tepkiler: ne
Kuzu eti, sakatat, kuyruk yağı ve kanımı zehirlediği için balık yemiyorum.:)

şırdan yemem
hiç bir heteroseksüel erkeğin de yiyebileceğini sanmıyorum.

Goruntusu ve kokusu ile tadini hic mi hic merak etmedigim sirdan, kelle paca, kokorec, mumbar vsvs. Leri yakin cevrem tarafindan ye bak cok guzel, nasil yemezsin , nasil istemezsinnn , asiri soylemlerine ve istahli bekleyislerine de maruz kalip muthis 1lezzetten mahrum kaldigimi¿ dusunerek tatdim ama tatmaz olaydim... .s

Yabanci arkadaşlarımdan oturu de icinde evde ne bulduysan koyicine gibisinden halliceli cok farkli tatlar tattim istemeyerek bilmeyerek yediklerimin de haddi hesabi yok... Kimisini cok begendim, kimisini de bu bunun icinde ne alaka? Ile olmasa da olur ama hic olmamasi daha iyi olur , dedigim seyler de oldu.

sanirim bi tek deniz mahsullerinden ahtapot, cig balik vs. agzima surmedim. onlar bayila bayila yiyor ama yok ya, yedikleri sahneyi zihnimde de canlandirmak dahi istemiyorum. -umarim yarin oburgun cok guzeeel yiyin ve yedirin, diyerek ortaliklara dusmem amin .d-

Ayy diyor onu diyor, ayy diyor nasıl yiyorsunuz onu diyor, ay asla yiyemem filam diyor.

Boşarım onu boşarım. Arkadaşlıktan da boşarım, fülörtükten de boşarım, sevgililikten de boşarım.

HARİKA

1000051511.jpg

Yok, ben her şeyi yerim. Taştan yumuşak ne olsa fark etmez..

Geri