Hayatta Ağzıma Sürmem Dediğiniz Yemek veya Yiyecek?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Ciğer, kuru fasulye, maydanoz, somon dışındaki balıklar, kokoreç dışındaki tüm sakatatlar.
Üstünüze kusarım :2nhp6b5:

Küçükken patlıcandan korktuğum için patlıcan yemem.
Mantardan bir defasında zehirlendiğim için mantar yemem.

iki aynı yorum çok güldüm demek mi ki ? (:
Son dediğine bende katılıyorum sıvısı aynı şeysim gibi hani ,hadi onu da boşver de ,kim seviyor bunu ,yada nasıl seviyorsunuz ,ya neyse.. İçim bir hoş oldu bamyadan bahsedince:ss

Son dediğine bende katılıyorum sıvısı aynı şeysim gibi hani ,hadi onu da boşver de ,kim seviyor bunu ,yada nasıl seviyorsunuz ,ya neyse.. İçim bir hoş oldu bamyadan bahsedince:ss
ben bamya yemem, sevmiyorum değil ama tercih etmem. biri bamya konusu açtığında da hep bu muhabbeti yaparım :( benimde içim bir hoş oldu. hoş derken o anlamda değil tabi.

başlığı gördüğümde bamya cevabını verdim direkt. bir daha o tatla sınanmak istemiyorum... yalnız olmadığımı görmek sevindirmedi ama doğru olduğumu hissettirdi bak.

Arkadaşlar bu bamya size ne etti?
faydaları saymakla bitmeyen bamyada kalsiyum demir manganez ve magnezyum gibi esansiyel mineraller bulunuyor lütfen..
Bunlar kimin umrunda tabi.
İsterse ömrü uzatsın.. ben de yemem. tşk.

Türk'ün cevaba bak, rezillik... neyse siz sevmeyin karnabaharı ve brokoliyi... bize daha çok pay düşer.
Yani asla diyemem sürmüşlüğüm var ama olmasa gram aramayacağım ve hiç hoşlanmadığım yemek KURU FASULYE.
Nesine bu kadar bayılıyorlar ya... Bi de belki Adana'ya gitsem tiksineceğim şeyler olur da denemeden bilemem... belki şırdan bağımlısıyım haberim yok.

Kuru fasulye nasıl sevmez ya... halbuki tam kuru fasulye seven bir profili vardı...

Yukarda ki yorumlari okudum da, siz agzinizin tadini bilmiyorsunuz :) kokorec kurufasulye kabak tatlisi sevmemek nedir yaaa:)

Anna şırdan yenir mi güzelim ya Allah affetsin nimet tamam ama yiyemem...

Geri