Hayatlarında Eksik Olmayan Insanların Hikayelerine Dahil Olamazsınız.

Z
  • Kullanıcı ZeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi

Hayatlarında Eksik Olmayan Insanların Hikayelerine Dahil Olamazsınız.

Güzel bir yolda bir türkü tutturmuş yürüyordum. Karşıma çıkmıştı. Üzerinde takım elbisesi vardı. Ben ise pijamaya benzeyen garip bir pantolonla avare avare yürüyordum. Başını hafifçe eğip saçlarıma üflemişti. Ya da o rüzgardı, bilemedim şimdi. O andan altı saniye sonra ona aşık olacağımı biliyordum. O andan 93 gün sonra gideceğini, 62 gün sonra geri döneceğini ve onu unutmak için 1095 gün yaşayacağımı da biliyordum.

Masallar yazdım ona, çocukluktan kalma anılardan oyuncuklar yaptım, ergenliğinde oynadığı iki alt sokağa gidip nasıl büyüdüğünü düşündüm, çok uzaklardayken bile yastığımın yanından ayırmadım iki ayrı dünya olan gözlerini. Sanki dünyanın en kıymetli mücevherleri, sanki onları boynumdan çıkarsam çıplak kalacağım gibi. Hiç bir şekle benzetemediğim, üstten iki düğmesi açıkken herkesin gördüğü bağrına kafamı gömüp saatlerce içinde kalmak isteyişim gibi. Koynuna aldığı tüm kadınlara onun kokusunu unutturmak istediğim gibi. Sanki ondan önce yokmuşum, hiç olmamışım, fasülyeden bile sayılmamışım gibi.

Ne çok istedim gelmesini.

Biriktirdiğim tüm anılar, en iyi oyun arkadaşlarım, en kıymetli kitaplarım üstüne yemin edebilirim ki gelmesini çok istedim. Evi olmak istedim. Yatağı olmak istedim. Kol saatini çıkarıp koyduğu komodin olmak istedim. Sokağı olmak istedim. Koltukaltına kıvrılıp uyumak istedim.

Bir sürü mektup yazdım,ne cümleler biriktirdim, ne şarkılar söyledim. Mutlu oluruz sandım. Olurduk yahu iki kuruşluk dünyaydı. Bedelini ödemeye razıydım. Yeter ki dudakları açılıp dişleri görünseydi.Yeter ki o kadar içten gülseydi yanımda. Efkardan değil, mutluluktan bu sigarayı içişim diyebilseydim. Ah ulan, o gözlere bakıp da rakı içmek istemeseydim!

Neyse uzatmaya gerek yok.

Tüm söylemek istediğim Hayatlarında eksik olmayan insanların hikayelerine dahil olamazsınız.

Şimdi karşıma çıksa ona sadece şunu söylerim;

Seninle yaşamak istediğim her şeyi başkalarıyla yaşadım.

Özgen Aydos

Geri