Hayatınızdaki Yaptınız En Çılgınca Şey.

Konu sahibi son olarak 1829 gün önce görüldü
Bazı arkadaşlarımızın ii çılgınları bazılarınında kötülerle karşı karşıya geldinden eminiz.ama ben üyelerimizden merak edip sormak istiyorum.ve kim kimi seçerse o söylicek.bakalım ortaya neler çıkcak. : )

:)dusuneyim bi..

he kucuklukten bi mazi geldi aklima benim bi barbi bebegim vardi cok severdim onu adi clara idi :D
hergun yedirir yatirirdim :D saclarini keserdim:D
o aralar teyzemler mekkeye gitmislerdi donusunde bana yuzukler bide hani mini camli kutuda arap parfumleri olur ya ondan isde :D bi anlik nolduysa kucuk odaya gittim
barbiyi bi guzel parfumlemisdim derken parfumn hepsi bosalmis
heycanlar basmisdi bana tabi salonda duran annemle abimide gozetliorum
bosalan parfume mi yanayim le$ gibi kokuttugum odaya mi barbinin kestigim saclarina mi :D
simdi bu barbiyi guzelce saklandiktan sonra supheli yerden cikdim kilitledim bise yokmus gibi salona gitmisdim 1 saat sonra abim cagirmisdi bu odada tuhaf koku ne diye bilmiyorum demistim ama yuz ifademden anlamisdi yaramazlik yaptigimi sakladigim barbiyi cikartip cope atmistik :D

Benim hayatımda birsürü çılgınlıklar başrolde.Ben kendimi bildim bileli çılgınlıklar yaparım bu konuda ustayım galiba. ama iyi yönde çılgınlık.her insanın hayal edip yapamadığı türden. mesela ( paraşütle atlamak - bangijamping - kayak - hızlı bir vasıta ile sınırları zorlamak - sörf - jetski - denizin altında seyehat vb.) bunlar sadece bazıları ama benim aklımda en çok kalıcı olan şey. ben 5 yaşında iken bisiklet heveslisiydim ve bisiklet sürmesini öğrenene kadar tam 30 kere düşmüştüm. : )

James beni söylemesen olmaz zaten dimi :p
Öyle pek çılgınlıklarım yok hatta yok denebilecek kadar yok yani :D
Şu ana dek yaptığın en çılgınca şey arkadaşlarımın gazıyla gecenin 10'unda yol ortasında çiftetelli oynamış olmam olabilir :D:D
İlk ve sondu çılgınlık bana göre değil :p :D

Jamess gibi bir çılgın görmedim daha önce. Hayret. Demek sörf. Demek paraşüt.

Evlenmek.
Çok çılgınca bir karardı.Sarhoştum galiba.

iç oğlanı fanı olmak. başımı belaya sokmakta çok ustayımdırrr xdd

Geri