Hayatınızdaki değişimlere ne kadar uyum sağlayabiliyorsunuz?

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Insanların hayatlarının çeşitli evrelerinde değişimler gereklidir ve bu değişimlere ne kadar uyum saglayabiliyorsunuz? nelerden vaz geçip arkada bırakıp neler "merhaba" diyorsunuz? değişim gerçekten gereklimi? gerekli ise hangi konularda ve ne kadar kişi kendinden ödün vermeli?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sabit bir insanım düzenim bozulduğunda huzursuz olabiliyorum. Ama yenilik her zaman şart ;)

değişmeyen tek sey değişimdir der noktalarım * . -

Ben değişimleri çok severim o yüzden 2 3 senede bir ülke değiştiririm haahaha

Bende değişikliğe bayılıyorum hep yurtiçi ,yurt dışı fark etmez gezerim bıraksınlar .

Insan neyse ki kolay adapte olup çok çabuk unutan bi varlık.
Yoksa hiç çekilmez hayat.

Yaşamak için adaptasyonu erken yaşlarda öğrenmek şart. Yoksa duygusal değişikliklerin tahribatını onarmak, geriye kalanları sağlıklı hâle getirmek oldukça zor. Pek hoş değil değişimler, bana pek hitap etmiyor yani :l

Değişimlere ayak uydururum ama özüm değişmez. Bir yerlerde mutlaka eskilere ait izler taşırım ben.Onun dışında değişen çevre ve insanlar ise uyabildiğim kadar uyarım.

Vodafone'a hala Telsim diyorum. Adaptasyon sıfır.

Hayatın bize getirdikleri her zaman farklı olduğu için buna adapte süreci biraz zaman alıyor amaa değişime hep açık olmak lazım..

Başta yadırgasamda bir şekilde alışılması gerekiyor. Sonuçta değişmiş artık inkar etsen ne olacak?

Geri