Hayatınızda Yaptığınız En Çılgınca Şey Nedir ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
hayatınızda yaptığınız en çılgınca şey?

Halaydayken sagımdaki herkes çıktıktan sonra yanlışlıkla halay başı olarak kalmam :)

Ise bilgi islemde basladigim ilk donem,bi cesaretle sisteme giren butun siparisleri iptal etmistim (aslinda cesaret degil sakarlikti) Kendi sifremle girmedigimden (anonym sifre) kimse o hainin ben oldugumu anlayamadi. 150 isciyi eve gonderip 1 gun dinlenme imkani tanidim .p

Baska bilincli yaptigim bir cilginlik olmadi .)

Deneyimsiz olarak tramplenden atlamaya kalkıştım. d Atladım ve başka denemedim..

Kalmadı bütün çılgınlıkları denedim istediğim adranaline ulaşamadım.neydi?zirvedeyim erişemiyorum.

O kadar çok ki nerden başlasam hangisini anlatsam.

Birkaç ay alkol almadığım oldu, tam bir kıreyzi boyluk yapmışım, o günlere acıyorum.

Evde bulduğum 2450 mark, 1022 doları cebime atıp maceraya çıkmıştım ilk durağım olan izmir'de enselendim geceyi çamdibi karakolunda geçirip sabah aileme teslim edilmemle maceram sonra erdi :asd:

Ankara'ya tek başıma gelmek, tek başıma yaşamak. Öncesinde bulunduğu şehirden üniversite için bile ayrılmamış biri için çılgınlık sayılır bence. Çok acayip bir deneyim yalnız olmak. Ve herkesin yaşamının bir döneminde bunu deneyimlemesi gerekiyor benim fikrimr. Şimdi yalnızlığıma bir ortak çıkar da rahatım bozulur hissini yaşıyorum zaman zaman.

illaki cikacak Larien. ya kirayi odiyemiycen ev arkisi alcan, ya da evlencen. isin zor yegenim. kocan huysuz cikarsa isin zor. kesin ayak yıkatir.

rahmetliye böbrek verebilmek için 4 ayda 70 kilo verdim. yetiştiremedim.

r66y21.jpg

220 hızla surat yaparken,Hız göstergesini çekmemdi :D
Delilik kanımda var:asd:

belphegor - sexdictator lucifer parçası eşliğinde şapka kullanmadan , alkollü kafayla seviştim tam olarak nerde ve neyin içinde son bulduğumu hatırlamıodum , bir ara altımızdaki yatak dev bir reptile a dönüştü ve aslında seviştiğim kişide mitolojiden "medusa" yılan saçlı kadınmış düşmemek için yılanlar boynumu sardı o esnada odanın duvarlarından siyah siyah eller çıkıp üzerime uzadı tam bong şişemi alıp medusanın yılan başlı kafasını alıcakken...daha sonr.... şaka lan otobüse arka kapıdan bindim mavin gelip "kardaş bizimle eyleniyürmusun demişti"

Bungee Jumpng.
Şimdi yaparmıyım , asla .

Geri