Hayatınızda size rehberlik eden, danışabileceğiniz biri var mı?

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 3229 gün önce görüldü

Hayatınızda size rehberlik eden, danışabileceğiniz biri var mı?

Evet, her konuda danışabileceğim birileri var.

Annem. Hiç değişmeyecek olan rehberim.

Tam olarak danışıyorum diyemem ama fikir alışverişi var annem ve babamla.
Kız kardeşimle de nispeten.
Ama akıl danışılan benim.

Hiçbir zaman kendimi engin görmedim. Konuya göre danışılacak kişiler listem var. Bazen konunun listede karşılığı olmuyor. O vakit işin içinden çıkmak için kendim çabalıyorum.

Annem, babam ve abim.. Çoğunlukla abime danışır, fikir alışverişi yaparım..

O bir barakada yaşar, her gün alkol alır da asla yere düşmez. İstanbul'un yarısı elini, yarısı ayağını öptü de oradan çıkmadı. Bir çoçuğunu kaybetti, bin yetime baba oldu. Her gelene bir bardak, her soruya bir cevap. Sen merhem almaya gidersin, elin boş döner kalbin bozulur. Evine dönersin, merhem senden evvel ulaşmış.

Herkese kapısını, bana gönlünü açtı. Ne zaman başım sıkışsa oraya giderim. Beni yeniler, temizler, pırıl pırıl eder. Kalbe iman, bileğe güç, zihne ışık verir.

Her gün içer ama içmeyenden büyük imanı var. Filmlerde başrol oyuncusunun bir akıl hocası olur. İşte o odur. Ne zaman dara düşsem, gider nefes alırım.

Ailem ve birkaç yakın arkadaşım var.

Yok

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Danışmak güzeldir özellikle iş konusunda neden danışmayayım çünkü, bu beni eksik göstermez

Danıştığım,fikirlerimi paylaştığım ve benim için çok değerli olan güvendiğim inandığım biri var.

O bir barakada yaşar, her gün alkol alır da asla yere düşmez. İstanbul'un yarısı elini, yarısı ayağını öptü de oradan çıkmadı. Bir çoçuğunu kaybetti, bin yetime baba oldu. Her gelene bir bardak, her soruya bir cevap. Sen merhem almaya gidersin, elin boş döner kalbin bozulur. Evine dönersin, merhem senden evvel ulaşmış.

Herkese kapısını, bana gönlünü açtı. Ne zaman başım sıkışsa oraya giderim. Beni yeniler, temizler, pırıl pırıl eder. Kalbe iman, bileğe güç, zihne ışık verir.

Her gün içer ama içmeyenden büyük imanı var. Filmlerde başrol oyuncusunun bir akıl hocası olur. İşte o odur. Ne zaman dara düşsem, gider nefes alırım.

kim olduğunu ve nasıl bir ilişkiniz olduğunu çok merak ettim.

var birçok arkadaşım ama eninde sonunda hep kendi aklım ve kalbimin dediği olur, en iyi çarenin içimden gelen sesi dinlemek olduğunu düşünürüm.

Var. Çevremdeki herkese sorup kendi bildiğimi okuyorum sonunda ama.

Geri