Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ayakkabilar, fularlar, otobus, starbucks... aaaah starbucks aaaah! kisin somurdu bitirdi. cuzdanimi versem yeriydi yani
4.5 lira verip 20lik nescafe alıp oturup evinde içemedin mi. tabii foursqura da çekin yapmak instagrama fotoğraf atmak için cüzdan da verirsiniz. ehehe
:heyoo: vay be beni hemen cozmussun!
:heyoo:
boyle yorum yapinca cok mu hos gorunuyorsunuz? birileri sizin sirtinizi mi sivazliyor?
:heyoo: vay be beni hemen cozmussun!
:heyoo:
boyle yorum yapinca cok mu hos gorunuyorsunuz? birileri sizin sirtinizi mi sivazliyor?
kardeş kabul et komikti yani, sağlam orta yapmışsın o da golü atmış. slkdfjsdf.
bunun komik bir yanini goremiyorum acikcasi.
sana yapıldı ya ondan göremiyosundur. :p
size yapildigi bir gun de siz goremezsiniz.
o zaman bu kadar hos olmaz
hanımefendi ben çapulcu bi ruha sahip olduğumdan starbaks'a pek uğramam, aile çay bahçesi benim mekanım.kızmanıza lüzum yok, biz faqirlerle muhattap olduğunuz için thanks.
hanımefendi ben çapulcu bi ruha sahip olduğumdan starbaks'a pek uğramam, aile çay bahçesi benim mekanım.kızmanıza lüzum yok, biz faqirlerle muhattap olduğunuz için thanks.
verecek cevap bulamayip hatali oldugunuz da bu yola basvuruyorsunuz. hatanizi kabul ettiginiz icin tesekkur ederim. :hi: