Hayatınızda ki kadının sizden daha iyi eğitim almasını istemiydiniz ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Hayatınızda ki kadının sizden daha iyi eğitim almasını istermiydiniz?

• Isterim

Kullanılan: 4 100.0%
  • Istemem

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
"Bir erkek kendisinden daha iyi eğitim almış bir kadınla evlenmek istemez çünkü o zaman iktidarı tehlikeye düşer." demiş Osho
Peki sizin bu konudaki görüşünüz ne?

Cahil bir kadın ile, dünyanın en güzeli bile olsa, koca bir hayat çekilmez. Zeki olması daha çok saygımı kazanır.

Beni rahatsız etmez, gereken desteği veririm maddi manevi.

Benden daha egitimsiz birini ben istemem :D O isteyebilir, sorun degil :d

Az düşünen, çok konuşan, cilveli ve kuş beyinli olmasını tercih ederim.

evet
eğitimli bir kadınla sevişirim

Hayatımdaki kadın en az 2 dil bilmeli max boyu 1:73 olmalı elleri ve ayakları güzel olmalı ses tonu çocugumsu olmalı
kendine has gülüşü olmalı bel gamzeleri olmalı gözleri ela olmalı kaşları natalie portman tarzı olmalı burnuda güzel olmalı tabi

Hep hırslı kadınlar girmiş hayatımı yüksek lisanslı doktoralı lan yıllarca ezmişsiniz beni ahahaass

Hayatimdaki kadinsa

Bu sorunun onemi yok

Hayatimdaki kadinsa

Bu sorunun onemi yok

Erkeklerin bir kısmı o kadar iğrenç zihniyetteki kendi cehaletini sıvamaya yer arayanlarla dolu. Kadınların gücünden yapabileceklerinden, zekalarını nasıl kullandıklarından bihaber olan insanlar var. Cehaletin vermiş olduğu cinsiyetçi ayrım burdada devreye giriyor.
Kadınsın, Rakı içiyorsun diye
Elbise, etek, şort giyiyorsun diye
Güzel şartlarda yaşıyorsun diye,
Bunları sizin emek ve alın terinizle değil de maddi durumunuzun ve ayaklarınızın sağlam yere basmasını iğrenç düşüncelerle etrafındaki insanlar gibi kıyaslama yapan "madam" zatlar var. Sabahın 7 nde kalkıp koşturduğunuz sahalara, şantiyelere yetişmeniz veya mesai ye kaldığında şehirdışlarından gece 11-12 de gelen kadınların verdiği alın teri, mücadele değilmiş gibi yorumlayan ezik beyinler var. Bu nedenle cehaletin olduğu yerde kadının eğitim seviyesi ve gücünü kabullenmeleri çok zor, bu kadınlarında erkeklerde tercih yaparken eğitim seviyesine ciddi oranda dikkat etmeleri gerekir.

Osho halt yemiş yeğenim.
Hayatınızdaki kadını eğitimine göre yargılayarak ilerlerseniz;o ilişki ne meyve verir,ne de ağacı sulanır.
Önemli olan eğitim seviyesi değildir,farkındalık seviyesidir.Evet,benim kadar farkındalık sahibi olmasını isterdim.

Geri