Hayatınızda kaç kez aşık oldunuz?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü

Hayatınız da kaç kez aşık oldunuz?

• 1 kez oldum

Kullanılan: 1 20.0%
  • 2 kez oldum

• 3 kez oldum

Kullanılan: 0 0.0%
  • 4 kez oldum

Kullanılan: 2 40.0%
  • Hiç olmadım

• Kullanılan toplam oy
    5
6 yaşlarındayken sidikli Ayhan vardı onu severdim ya. Aşk diyemem ama severdim. Herkesi sevdiğimden farklı severdim

İlginç bişey diyim mi. Ben sürekli aşık olabiliyorum. Yani bugün bile bahariyede yürürken iki defa aşık oldum.

@şalamar hatta hanım da yanımda. Gratise girmişti. Dışarda beklemedim etrafı kesiyordum. O kadar kendimi kaybetmisim ki çıkıp bana seslendigini bile duymadım. Omuzundan tutup sarstı "alooo nooluyo?" diye anca kendime geldim.

@şalamar hatta hanım da yanımda. Gratise girmişti. Dışarda beklemedim etrafı kesiyordum. O kadar kendimi kaybetmisim ki çıkıp bana seslendigini bile duymadım. Omuzundan tutup sarstı "alooo nooluyo?" diye anca kendime geldim.
Ben de sürekli aşık oluyorum cli nolcak böyle... Ama senin kadar pro değilm elbet

Dörtten fazla... ben sürekli aşık olurum, bence çok güzel bir şey... aşkla besleniyorum.

Kafamin guzel oldugu her an Mecnun rolundeyim. Disinda ask dusmani, cekilmez, lanet olasi adamin tekiyim.
Tsk.

Aşktan ve aşk türevli threadlerden nefret ediyorum bekar yaşlanmayı tercih ediyorum.

Zor beğenirim ama beğendiğim kızlar oldu. Yine de hep bir eksiklerini bulurum ama aşık olduğum kişide kusur aramam. 5. kez aşık oldum ama sözüm var bir başkasına. (Aramızda kalsın.)

Geri