Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayatınızda iyi şeyler mi kötü şeyler mi arka arkaya geliyor?
Olaylara genelde olumlu tarafından bakmaya çalışırım ve olumsuz olana pek takılmam ancak elbette bu hiç de kolay değil ayrıca olumsuz bakış açısının gidişatı daha beter yapacağını çok iyi biliyorum.
Sıralama yapamam ancak olumsuz olaylara zaman zaman denk gelsem de olumlu sayısı çok daha fazladır.
bazen bütün dünyanın yükünü ben çekiyormuşum gibi gelir bazen de dünyanın en mutlu insanı benmişim gibi. aslında ikisi de değil elbette. hayatımı seviyorum, şu an psikolojik açıdan çok sağlam durumdayım, olumsuz durumları da kafamda büyütmeden aşmaya çalışıyorum.