Hayatınızda Hiç Ölmüş Bir İnsan Bedenine Dokundunuz mu?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Hayatınızda Hiç Ölmüş Bir İnsan Bedenine Dokundunuz mu?

• Evet

Kullanılan: 21 63.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    33
Çoğu kez dokundum.Ancak ölmüş insandan ziyade kadavra görmek daha çekici.Forumda ilginç resimler vs diye konu varsa bende bulursam size orjinal kadavra fotoları atabilirim.

Çoğu kez dokundum.Ancak ölmüş insandan ziyade kadavra görmek daha çekici.Forumda ilginç resimler vs diye konu varsa bende bulursam size orjinal kadavra fotoları atabilirim.

Onun yasak bi şey olduğunu biliyosun değil mi?
Hiç etik değil.

Evet biliyorum.Ancak şu ana kadar yapmış olduğum veyahut paylaşmış olduğum bir resim,video yok.Sıkıntı yok o yüzden.

Evet biliyorum.Ancak şu ana kadar yapmış olduğum veyahut paylaşmış olduğum bir resim,video yok.Sıkıntı yok o yüzden.

Anlıyorum, paylaşabilirim deyince ciddiye aldım sanırım.
Bizde kadavraların fotoğrafını ders notu için çekmek bile yasaktı.

Ben selfie yaptım kadavralar ile.Gittiğim yerde eskiden büyük havuzlar vardı o zaman daha net şekilde görebiliyordum herşeyi.Şimdi küçültmüşler fazla bişey anlamadım.

Benim selfie merakım olmadı, zaten ben öğrenci iken selfie yoktu .p

nefesini verdikten sonra, sarılıp ağladığım,ellerini sıkı sıkı tutup bırakamadığım tek varlık
Anneciğimdi.

Dedeme dokunmuştum çok küçüktüm. O zamandan beri ıslak insan vücuduna dokunamıyorum. :/

Teyzeme dokunmustum. Aradan kac yil gecmis olmasina ragmen, hala o ani unutamiyorum.

Evet
Babam,dedem,babaannem..

Geri