Hayatınızda hiç "kıl payı kurtuldum"dediğiniz bir vakit oldu mu?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Hayatınızda hiç "kıl payı kurtuldum"dediğiniz bir vakit oldu mu?

geçen sene snowboard yaparken, pisti şaşırıp 3 metre kadar bi yükseklikten aşağı uçunca "haass...rrr, sanırım ölüme gidiyorum" demiştim. Burun kırığı ile atlattım olayı :/

ha bir de bir gece vakti görev dönüşü son sürat (120 - 130 km) giderken, aniden ana yola çıkan arabaya çarpmamıza ramak kalmıştı ki birkaç saniye ile kurtulmuştuk. Hep merak etmiştim bir insanın hayatı nasıl gözlerinin önünden film gibi geçer ki diye. Gerçekten geçiyormuş :/

Oldu.

Araba ile igne deliginden gectim fakat aynindurum yine olsun gecemem yani ben bilerek ve isteyerek gecmedim bi sekilde ilahi bir yardim oldu.

Kil payi oldu yani.

Yaşadığım yerde bir roman mahallesi var. Uyuşturucunun gırla üretilip, satıldığı zamanlar. Bilgisayar teknik işleri yapıyoruz o aralar. Roman bir arkadaşta kafe kuruyor. Ona yardım için girip çıkıyoruz mahalleye. Tek gaco biziz. Kahvede oturup muhabbet ediyoruz. Roman arkadaşın amcası, kahvenin tam karşısındaki evinin tahta kapısını açıyor. Elindeki pompalı tüfekle kahveye doğru ateş ediyor. Kimse yara almıyor. Adamın psikolojik sorunları varmış.

Kıl payı kurtulduk dediğim anlardan biriydi.

20 mayıs 2013 Konya - Alacabel :karışık:

Ekim 2011
Kıldan da ince yağlı bir ipin üzerinde koştum resmen

Ben cok kopekler tarafindan kovalanmisimdir.
Ve canimi onlardan kurtardigim an bir ohh cekmisimdir.:T:

Ben cok kopekler tarafindan kovalanmisimdir.
Ve canimi onlardan kurtardigim an bir ohh cekmisimdir.:T:

1- Köpekler ne istiyordu sensdewn.
2- Bunun kıl veya payıyla ne alakası var?
3- vah canım!

Edit: At arabası üzerine geliyordu. Ben kaçarken yere düştüm ve kıl payı ile yerden kendimi yana atıp yuvarlanmıştım.

1- Köpekler ne istiyordu sensdewn.
2- Bunun kıl veya payıyla ne alakası var?
3- vah canım!

Edit: At arabası üzerine geliyordu. Ben kaçarken yere düştüm ve kıl payı ile yerden kendimi yana atıp yuvarlanmıştım.

Kopekler sanirim yuruyusumu begenmedi ve kosmami istediler bu sebeple beni eve kadar kovadilar.
Caninin derdine dusup hic kostun mu sen?
Beni yakalamasina kıl payı kalmisti ki kurtuldum.skj

2010 Tarabya sahil yolunda kaza yapan araçların bıraktığı yolda yağlanma sonucu motor ile 4 takla atıp kask sayesinde kurtulmuştum

2 sene önce kocaeli istanbul istikametinde buzlanma nedeniyle zincirleme kaza yapmıştık ufak sıyrıklarla atlattık cok sukur babam arabayı iyi kullandıgı icin son hamleyle kurtulmuştuk. Aman Allah dusman basina vermesin cok kötü bi durum ve psikoloji unutamam yani mesela

az önce oldu.
motorun tekine 2 sn farkla çarpmaktan kurtuldum. arkamı döndüğümde sürücü ve motor yerdeydi..

Geri