-
-
-
-
-
Hayatınızda en titiz olduğunuz konu nedir?
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. Notlarımız arasına aldık.İş disiplini asla o konuda ne çalışanıma nede müşteriye taviz vermem..
Örnek : Çalışan sadece haftalık izinleri dışında asla izin kullanamaz ( Cenaze kaza hastalık harici )
Müşteri ve çalısan asla sigara içme alanı dışında sigara içemezler.
Fiyatlarımız bütün müşterilerimiz için geçerlidir. Ancak günlük ve haftalık gelenlere farklı tarife uygularız.
Liste uzar gider.
Dost musun düşman mı yaaa (:ben de ona takıldım... arda bey yazılarınız daha değişik kaymaya başladı öbjbjbj
Açık arama düşman gibi sen dostsun (:Hayatıdinizdididida Sjsjsjssj
ohoooo, bunu düşmanlık görüyorsan ben en başından düşman kesildim sana....Dost musun düşman mı yaaa (:
Açık arama düşman gibi sen dostsun (:
Seviliyorsun Öğretmenim (:ohoooo, bunu düşmanlık görüyorsan ben en başından düşman kesildim sana....
Uyar bi daha çaktırmadan (:@Arda, ben güldüm ama .(
Senden ricam olacak cafer.Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. Notlarımız arasına aldık.
Konu açmayı bıraktım artık, forum atmosferine göre açıyordum, şimdi süt liman herkes.Senden ricam olacak cafer.
Bunları sözlük konusu olarak açarmısın uygun vaktınde ..
Sevdiğimiz Kadının poposuna şaplak atmadan geçti ömrümüz
Eski sevgilimin annesi bile yanıktı bana . Sabah ugrar bakarım .