Hayatınızda Aldığınız En İlginç Teklifler

Konu sahibi son olarak 1056 gün önce görüldü
Hayatınızda aldığınız en ilginç teklifler/davetler neler ?

Bu konunun amacını bilmiyorum. Merak ettim işte. :cici:

bi arkadaşım arabasını kaskodan yaptırmak için beraber arabayı kanala atıp benim kullandığımı göstermek istemişti. kabul etmedim tabi.

Üniversitedeki ikinci günümde aşırı sol bir partiye üye olmam için teklif sunulmuştu(Sanırm saçlardan dolayı :D

Hastamın birisi seni oğlumla tanıştırayım oğlumdan iyisini mi bulcan demişti. Belki oğlu bile yok kadın şizofren :D:D

Keşke büyük olsaydım senden de hemen evlenme teklifi ederdim.

:D

Kurban bayramında 3 kişi beraber danaya girme teklifi aldım. :D :D tabi ateyiz olduğumu bilmiyorlardı. :D

Az evvel ateyizin birinden danaya girme teklifi aldım. Ne amaçla ve nasıl gireceğimizi bilmiyordum. Düşünmeden kabul ettim. Düşünsem kabul etmezdim belki :honk:

Rapor vermem karşılığında öğrencilerden bol miktarda pasta börek sarma teklifi alıyordum (:

Al ceketini kimseye haber verme gidelim:p (oldu caniim)

Sahada satışta çalışırken başıma çok olay ve ilginç teklifler geldi.Yazsam kitap olur :D

2009 Yılında Urfa'da bir kuyumcuya girdim.Adamlar tefeci çıktı.Gel kuyumcunun başında sen dur.Bu işleri buradan gizlice halledersin dediler.Maaşımda 3bin -5bin olacakmış.Parayı duyunca önce şok geçirdim ama kabul etmedim.Haram para bize göre değil

2010 Yılında Ordu /Fatsa'da satış yapmak için sigorta acentesine girdim.Kocasından ayrı yaşayan bir ablamız üzerime saldırdı :D Numaranı ver Samsuna hafta sonları geliyorum,güzel zaman geçiririz gibi şeyler söyledi.Kabul etmedim ve hemen çıktım =)
Şimdilik bu kadar yeter ; )

operada calismak istermisin.. diye teklif aldim reddettim tabi..

hiç ilginç teklifim yok ne biçim insanım ben :naa:

Biriniz ilginc bi teklif etseniz ya :s Benim de yok hic ilginc teklifim;d

Sahada satışta çalışırken başıma çok olay ve ilginç teklifler geldi.Yazsam kitap olur :D

2009 Yılında Urfa'da bir kuyumcuya girdim.Adamlar tefeci çıktı.Gel kuyumcunun başında sen dur.Bu işleri buradan gizlice halledersin dediler.Maaşımda 3bin -5bin olacakmış.Parayı duyunca önce şok geçirdim ama kabul etmedim.Haram para bize göre değil

2010 Yılında Ordu /Fatsa'da satış yapmak için sigorta acentesine girdim.Kocasından ayrı yaşayan bir ablamız üzerime saldırdı :D Numaranı ver Samsuna hafta sonları geliyorum,güzel zaman geçiririz gibi şeyler söyledi.Kabul etmedim ve hemen çıktım =)
Şimdilik bu kadar yeter ; )

asdfghjk ben bunu nasıl kaçırmışım :D

''Benimle birlikte paraşüt atlayışı yapar mısın?''

Yok artık!

benim niye yok lan böyle heycanlarım -_-

bana yapılan en ilginç teklif bakkal kazımın kuruyemişi yarıma veya 1 kiloya tamamlama teklifleri :yok:

Geri