Hayatınıza girecek bir insanın nasıl biri olmasını istersiniz ?

Konu sahibi son olarak 4378 gün önce görüldü
Benim için Fenerli olabilir. Kölesi olurum o zaman. lsjkşlsjkşkjş

Hayatında ailesinden sonra bana deger verecek (oyle yakin arkadasla saatlerce sohbet etmesini falan anlamam ben)
Kendisine yapilmasini istemedigini karşısındakini dusunerek yapmayacak
Yıkıcı degil yapıcı olacak oyle her kavgada en derinine inip sudan sebeple tartışma cikarmayacak
Benimle ne konusuyorsa bunu gidip yakinim dedigi cevresine bizim bu sorunlarımız var diye gevşek gevşek anlatmayacak
En onemlisi ona aitsem gerçekten sahip olmasini bilecek.
Nehirsem çölde bir damla suymusum gibi davranmayacak
Bu kadar :liv:

Nasıl anlatsam
Nerden başlasam..

Duygu biraz sığınırım isteğim buydu
Biraz deniz biraz uyku
Bütün isteğim buydu

Nasıl anlatsam
Nerden başlasam
Kaç kişiydik o zaman bak
Kaç kişi kaldı şimdi

Bir zamanlar aşık olmuştum
Ama şimdi ismi neydiunuttum

Bodrum bodrum

Sağlam bir karakteri ve duruşu olmalı. birde üç kural; Sadakat, Saygı ve Güvenilirlik. Gerisi teferruat

Fazla trip yapmayan, bahaneler bulmayan, ailesi ne derse onu yapan yapı da olmayan, sevgisinden şüphe ettirmeyen biri..

esmer olsun guzel yemek yapsın kendısıne saygısı olsun ve bakımlı olsun

Benim inandığım kadar inansın aydınlanmaya, insana, insanlığa.

Fakat görsün neyin nasıl yürüdüğünü. Ancak uymasın düzene. Olmasın Starbucks insanı. Kapısından içeri girmedim.

Makyaj yapmasın. Kendinde bulsun güzelliği, benim bulabildiğim gibi onda. Popülist olmasın. Uzak dursun klişelerden. Reddettiğim gibi reddetsin, güzellikler uğruna kabul ettiklerimi midesi sindirsin.

Kendimden tiksindiğimde yaptıklarımı meşru göstersin, şımardığımda ayaklarımı yere indirsin. Çocuklarıma anne olsun. Sonra dilesin benden. Dileyebileceklerinin hududunu belirlesin; doğuracağı sonuçları kabullenmek kaydıyla.

Beni çok iyi tanıması lazım. Yoksa işim zor.

Siparişle olmıyordur herhalde olmadı da.
Yüreğim çok sevsin, beynim onay versin bu kafi.

Huy olsun söz olsun ne olursa olsun dile getirmeden davranış olarak yapmadan önce kendisine yapıldığını düşünerek karşısındakine davransın. Bunu yaparsa zaten sorun yaşanmıyor. Saygı,sadakat ve sevgi

Geri