Hayatından sildiğin biri yıllar sonra yardım istese, yardım eder misin?

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Etmem, sildiğim insan sayısı yok kadar azdır. Silmişsem dönüşü olmaz bende.

İhtiyacı varsa ve istemişse ederim. O kadar taş değilim.

Kinci biri değilim, hayatıma yeniden dahil etmem ama yardım ederim

• Beğen
Tepkiler: Aze
Bu tür şeyler pek yaşanmaz. Kimse hayatından çıkmış birinden yardım istemez. Şahsi cevabım ise onu neden sildiğime göre ve yardım türüne göre değişir.
Bunun benim açımdan kinci biri olmakla da pek alakası yok, böyle görünüyorsa da hiç umurumda değil. Bana gelene kadar yardım isteyeceği bir sürü insan vardır, gitsin onlardan istesin:d

Pek insan silmem. Hayatimdan cikmissa, hayat o şekilde ilerlemistir, birbirimizden beslenecek bisey kalmamistir, artik ayni frekansta degilizdir..
Ama oldu da bana işi düştü bi el uzatirim heralde.

ne demiş Emrah
Sevdim mi tam severim.Sildim mi bir kalemde.

Çaresizlik mi yüzsüzlük mü anlaşılır herhalde. Çaresizse bir düşünürüm ne kadar sildiğime bağlı. Yüzsüzse çok fena söverim.

Ayaklarıma kapanırsa düşünürüz

Uğraşamam. Benim için geçmişte kalmış artık.

Benim üreğim ufkadır, bununla da övünürüm. Biraz da malımdır böyle geri zekalının bi' tık üstü veya altı olabilirim ikisi de kötü somuçta. Yüzüm yumuşak olduğu için kıçımdan da yani Ramazan Ramazan söyleteceksiniz, bazı şeyler eksik olmaz, bi' saniye bi' bakayım, ay bu kimin ya?

Geçtiğimiz günlerde bir dostumu sildim. Şimdi yardım istese "tamam" der yaparım.

Böyle de malımdır. Olsun ne demişler, iyilik yap gümüş balığı ye. 2 gün önce bir gümüş balığı yemişim... Yok böyle bir gümüş balığı.

malumunuz karma mükemmel değildir
aramızdaki fark bu

Geri