Hayatında var mı böyle biri?

Konu sahibi son olarak 1729 gün önce görüldü
mJEdNV.jpg

Bu satırları okuduğumda aklımdan birisi geçiyor ama onun aklından ne geçiyor bilemiyorum belki o de onun da aklında başka birisi geçiyor.

Bu satırları okuduğumda benim de aklımdan biri geçti , ama hızını alamadı hızlı geçti biraz. Uçtu gitti valla :mrslkm:

Bu satırları okuduğumda aklımdan kimse geçmedi hadi nerde kaldı :gamer:

En kötüsü de; bu satırları okuduğunda aklından geçen birinin, aklından başka birinin geçmesi...

Bunu bilmek çok kötü!

Okuduğumda aklımdan geçen oldu gülümseyerek okudum hemde şanslıyım çünkü , her gece uyurken, her sabah uyandığımda aklıma gelen ilk o çünkü [emoji5][emoji5]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazinin sonunu okudum sadece ilk hareketi ondan beklerim.

Aptal degilim prensip meselesi

Boyle birini bulsak forumda isimiz ne kardes. Salak olabiliriz ama dusuk promil.

Var.

Benimki beni çok seviyor sövüşüp duruyoruz sabahları da bol bol söğüş yiyoruz ama domatesi ortadan ikiye bölüp tabağa koyunca söğüş yaptığını sanıyor ulan sofrada su aygırı olsa 'abla bu ne ya küçültsene şunu' der ama ben su aygırı olmadığım için demiyorum yiyorum n'apim canı sağolsun, canım benim. Bak kanım kaynadı şimdi, gidim de bi sövim şuna :liv:

Varla yok arası..

Bi kişinin dediği gibi,
Var demek isterken, var demek istediğin kişinin başkası hakkında var demesi acı ..

Sanırım cevabını bulamadığın böylesi sorularla karşılaşmak da en kötüsü..

Bu satırları okuyunca, kendimi biraz daha sevdim.

Yok, okurken bi an şaşı oluyorum sandım

Geri