Hayatında dost görünümlü düşmanların var mı varsa onlara nasıl davranıyorsun?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hayatında dost görünümlü düşmanların varmı varsa onlara nasıl davranıyorsun?

soru ekini ayırmamışsın arda bey...
benim bildiğim bir düşmanım yok. arkadaş görünümlü yılanlara olması gerektiği gibi davranırım. hayatımda yer alamayacaklarını bilirler....

Ah be vinland saga'nin o meshur sahnesi aklima geldi. Guzel edit yapmislar. Ama oradaki orjinal efsane replik " I have no enemies "
Sarki - Nujabes - aruarian dance

Geçmek istediği köprüye bağlı.
Belki lezzetli bir pastadan bana da pay düşer.

hepsini eledik eledik un oldular
onurcana benzedim böyle diyerek mfkdlclc

Siz düşmanı ne sanıyorsunuz ya ahahahaha
- o benim hasmım , göz göze geldiğimiz zaman patlayıcı öfkemizden hava durumu değişir! Gökyüzünde huşu içinde dolaşan melekler tedirgin olur. Yüklü kadınlar çocuklarını düşürürdü. düşmanlarıma karşı hep tetikteyim.
+ peki abi sebep ne? nedir bu husumetiniz
- bana....bana disslike attılar

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
kourtney kardashian'in bir zamanlar dedigi gibi: ''thank god i have no friends.''

Öyle salak tiplemelere girecek -IQ insanları çevremde barındırmıyorum.Zamanında vardı;şutladım.

Ben anlamam ki, malımdır üstünüze afiyet. Bu kadar Pollyanna olma diyerek suratıma rakı dökmek isterler, körün istediği bir göz Allah verdi iki göz... Ayrıca Pollyanna niye oluyorum ki, ben olsam Heidi olurdum. Ne güzel ekmek yapıyorum öyle ya. Heidi Ekmekçilik, İsviçre Alpleri'nde 2009 model vuruk Doblo'yla ekmek dağıtırdım dedemle. Gerçi dedem içerdi bir köşede, eşini kaybettikten sonra münzevi oldu , vah dedem kendini niye bıraktın böyle.

dost gibi davranırım ya da yok sayarım..dikkate almam önemsemem

Geri