Soru C Hayatında biri varken başkasını düşünmek ihanet midir?

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Hayatında biri varken başkasını düşünmek ihanet midir?

Yani düşünceden kasıt ne ?
Ara ara her insan güzel anılarını hatırlar bazen Özlem duyar bu ihanet değildir bana göre

Hayatımdaki birinin ne kadar hayatımda olmasına bağlı..

içindeyse düşünmez de
kıyıda köşe falansa neden düşünmesin

Nesine güldünüz ya? Fiziksel aldatmadan daha tehlikeli bu. Kfkfkkf

Hayatında biri varken başkasını düşünmek, adı konmamış bir ihanettir bence. Sözün sadakat dese de kalbin başka yola sapıyorsa, o ilişki çoktan yara almıştır. Bazen ihanet eylemle değil, zihindeki ilk kıvılcımla başlar......

Aldatma mıdır o beni aşar da çok kötü bir şey bu, korkunç hatta ve çok yazık sürdürüyosanız yanınızdaki ile. Aklındaki duruyorsa neden bir ilişkiye başladın, yok sonradan aklına geliyorsa o zaman yanındakine tutkun değilsindir. Eh yine hem sana yazık hem ona yazık. Bilmiyorum insan ilişkileri bazen komplike olabilir ama bu tarz şeyler basit olmalı be. Bir de platonik benlik değil, belki de ondan, benimki karşılıklı olması lazım:d olmuyorsa ben vazgeçerim aklımdakinden ve kamil abinin dediği gibi “bulurum birini” kfjf

Hayatimlzda kimse yok ama aklimizda biri varsa,hayata da ihanet etmis olur muyuz?

Tam anlamıyla ihanet sayılmaz ama doğru bişiyde değil. Sadakatsizlik kıvılcımları ateşe dönüşmeden o başkasını düşlemeyi bırakmak lazım. Sevdiğin ve ilişki yaşadığın kişiyi kandıramazsın. Ona seni seviyorum deyip başka bir kadını duygusal hislerle düşünmek yanlış. Ahlaktan, edepten, sadakattan anlayan bir kişi zaten o yolu tercih etmez. Sadakat = Ahlak

İnsan aklıyla bile ihanet etmemeli. Evet bu da ihanettir.

Geri