Hayatında Anlatmaya Değer Bir Şey Olmayan İnsan

Konu sahibi son olarak 2466 gün önce görüldü
İşten eve, evden işe gidip gelmekle, internete girmekle, tv izlemek ya da okumakla yetinen, aşk yaşamı sönük ve durgun, sosyal hayatı, hedef ve hayalleri ne yazık ki hiç olmayan, yıllar su gibi akıp giderken hiçbir radikal değişiklik yaşamayan, telefonda ya da buluşmada arkadaşı "Ne var ne yok?" diye sorunca genellikle "Hiç, ne olsun... " cevabını saniyesinde yapıştıran, ardından arkadaşının renkli, hareketli yaşantısını canı sıkılarak, biraz da imrenerek dinlemek zorunda kalan sade insandır.

Ee anlat diyene sana koyim de anlatacak bir şeyim olsun diyorum.

Ne anlatim lan göt lalesi? Hikayeci miyim ben?​

Çok anlatacak şeyi olanlar da hep yalan söylüyor. (Amaç sohbet olsun tabiki.)

Siz anlatmaya değer misiniz? Bir de öyle düşünelim. Her insanın hayatı kimsece değilse kendince değer taşır. İçtiği kahve bile olabilir bu. Bizim gördüğümüz kahve içtiğidir ama içerken ne yaşadığı ne düşündüğü onundur. Ay size ne be. Amma didikliyorsunuz.

Herkesin ilgi alanı farklı. Ortak bir ilgi alanı yoksa, öyle bir ortamda anlatılacak bir şey de yok. Mesela Çay içilen bir ortamda Kahve maceraları kimseyi ilgilendirmez.

Rakınzel'e gülümsedim :)
Herkesin hikayesi başkadır ve herkesin anlatacak bir şeyleri vardır. Belki size anlatmak istemiyordur, bir de böyle düşünelim. Anlatacak çok şeyim varken pek çok kişiye sustuğumu biliyorum. Eminim dışarıdan çok düz görünüyorumdur.
Benim yaşamım ve sözcüklerim, hikayem değerlidir ve onu benim için kıymetli olanlara anlatırım. Bence pek çok kişi de benim gibi düşünüyordur.

cnm benim akademik mecralarda yayımlanmış iki farklı bilimsel çalışmam, bir de yüksek lisans tezim var senin varoş lisans mezunu hayat hikayeni mi dinleyeceğim yallah tivitıra......................

"Daima olan bir sey vardir" sen"hicbir sey" olmuyor dediginde
sadece senin bir seyin ne oldugu hakkindaki klisene uyan hicbir seyin olmadigini soyluyorsundur :)
ayrica insanlar hayatlarini degil duygularini anlatirlar daha cok
dolayisi ile "hic ne olsun iste " diyip gecistirdikleri kuru kalabaliklarin bunu anlamasi zor

Öyle biri olduğunu düşünmüyorum anlatmak istemeyen vardır ancak mesela bem hiç istemem anlatmak çünkü insanların dinlermiş gibi dnlemediğini düşünüyorum

Öyle her anlatılanları yemeyen canlarım ..

Geri