Hayatın anlamı sizce nedir?

Konu sahibi son olarak 1253 gün önce görüldü
Bir amaca, hedefe bağlanmak ve o yolda emek vermektir bence.

Her seye yüklemiyoruz.Hayata yüklüyoruz.

Herkes hayatı kendi yaşamına göre yorumlar,bu yüzden de net bir cevabı yoktur.

İnsanoğlu kendini bildiği günden beri hayata bir anlam yüklemeye çalışıyor. Kimi sanatla, kimi müzikle, kimi savaşla, kimi eroin satarak. Derin bir anlamı yok.

İn ücralara bull hayatın anlamını, bana verrrr
Işıklar akıyor araç hızlanıyor bu sefer kalamam sana geçç ^65

Allah Tealaya kulluk etmek... Yok ya daha değil, gece 2'ye kadar içmem lazım ki o rahmani pencere açılsın bende.

Hayat ne iyi, ne de kötü bir yerdir. Hayatta gülmek ve ağlamak var. Herkesin bir ömrü ve bu süre zarfında kendine ve etrafına faideli olmak gibi görevleri olmalıdır.

Burası yaşanıp gidilecek ara güzergah. Üstüne fazla düşmeye gerek yok.

Hayat; bazen kabus gördüğünü, Bazen çok güzel şeyler gördüğünü söylediğin bir aldanmadır.

Kayiplarin yenilgilerin olsa da asla pes etmemek gerekiyor etmek istesende hayat seni kamçıliyor mecbur kalkiyorsun.
Yani dünya diyor ki; ne olursa olsun ben batmadigim sürece nefes aliyorsan yiyeceksin içeceksin ve güleceksin diyor. Öğrendik yani

Gördüm bu hayatın her şeyini, ölmek istiyorum ölmek. Bir de o, örümceklerin, yılanların olduğu yeraltını, işte orada hayat vardır belki de.

Okumak istediğim kitaplara ömrüm yetmez, kimi kucaklamak istesem kollarım yetişmez, ölmek en güzel şey.

Geri