Hayatımıza girenler, neden herkesi takipten çıkarmamızı istiyor?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Hayatımıza girenler, neden herkesi takipten çıkarmamızı istiyor?

Öyle mi oluyor :emoji_nerd:

Kimse benden öyle bir şey istemedi…

yöööooooo.
kim diyo bunları yaaa? kim???

Ilgi alanini Tek'te tutmak icin olabilir mi? :d

böyle bir talep almadım, etmedim de. ama alsaydım da ‘yarimdir, evimin direğidir, erkeğimdir’ der, ikiletmezdim.kjchg ilişkim başladığında kendim listemi temizlemiştim. eski flört ettiğim, flört ederim diye kıyıda köşede tuttuğum, ‘bu da dursun, ne olur ne olmaz’ dediğim kişileri -jgjghfjd- listemden aforoz ettim.... ileride huzursuz ya da rahatsız olabilme ihtimalini ortadan kaldırdım. bundan da hiç pişmanlık duymadım.

garip bi başlık olmuş nasıl bir talep arz şaşırtıcıı

böyle bir talep almadım, etmedim de. ama alsaydım da ‘yarimdir, evimin direğidir, erkeğimdir’ der, ikiletmezdim.kjchg ilişkim başladığında kendim listemi temizlemiştim. eski flört ettiğim, flört ederim diye kıyıda köşede tuttuğum, ‘bu da dursun, ne olur ne olmaz’ dediğim kişileri -jgjghfjd- listemden aforoz ettim.... ileride huzursuz ya da rahatsız olabilme ihtimalini ortadan kaldırdım. bundan da hiç pişmanlık duymadım.
D ü ş ü n d ü r ü c ü

asla istemem........... bunu istedikten sonra çıkarmak bence samimiyetsiz bir güven şovu........... önemli olan o kişiler takipte durduğu sürece orspluk yapılmamasıdır.......... birine güvenip güvenmeyeceğinizi böyle tayin edersiniz...........

ne takibi hayatından çıkarsın
karma neyine yetmiyor

Hayatınıza girenleri tekrar gözden geçirin isterseniz.

Ben talep etmedim, edilmedi benden. Talep etmem, talep edilmesini hoş karşılamam.

Sadece karım Sofia Vargarayı takip ediyordum onu takipten çıkmış kendisi benim hesabımdan….. Farkındayım ama fark etmemişim gibi takılıyorum…

• Hehe
Tepkiler: ne
Sofia da bişeye benzese

Herkes değildir. Akrabanı, kardeşini ve kız arkadaşlarını çıkarmanı hiç kimse istemez.. Karşı cinsten size yavşayan kişileri ve size zarar vereceğini hissettiği kötü kişilerle samimi olmanı istemediğinden uyarıyordur. Bazı insanlar var, ara bozmak için kırk yılda bir yazıyorsa sevgilin olduğunu farkedince yazmaya başlayıp, samimi konuşmaya çalışıyor; hele kıskandığını görmesin kasıtlı kıskandırmak için gül göndermeler, çiçekli böcekli sevgiliye yollanacak şarkılar göndermeye başlıyorlar. Böyle kişileri silin gitsin, acımayın bile. Dost böyle olmaz, mutluluğunu ister ve ara bozmaya çalışmaz..​

Geri