Nyctophilia
Platin Üye
Tebrikler, devamını dilerim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
20 bin adım ne ya istanbulu mu tavaf ettin anacımGünü böyle bitirdik
Sahil müzik ve kulaklık denkleminde yaparım öyle şeyler.20 bin adım ne ya istanbulu mu tavaf ettin anacım
Döndük eskisinden daha çok kararlı azimli ve sakin.Onurcan özlendin kanki. Sen yokken kaostan beslenmelerin tadı tuzuda kalmadı.
Saygı duyuyorum düşüncelerine eksik olma sağol.İlk paylaşımına nazaran söylüyorum. 10.000 adımı 1 saat 44 dakikada bitirdiysen çok yavaş yürüyorsun demektir canım benim. Belki ilk defa yapmışsan ondandır ama yaşın çok müsait ve tempoyu epey artırmalısın. Spor öyle bir şey ki, daha doğrusu insan bedeni öyle bir şey ki, tüm sinir sistemi, tüm kaslar, ruh ve kalp, çalıştıkça açılan ve hızlanan bir yapıya sahip. Çok değil, düzenli çalışarak sadece üç ay sonra geldiğin noktaya baktığın zaman çok şaşıracaksın. Ben spora ilk başladığımda 15 tane şınavı zor çekiyordum. Şimdi set başına 70 tekrar yapıyorum ve günde 400 ü aşan şınav rutin haline geldi. Başka çalışmalar yapmasam, sadece bunu yukseltmeye kalksam, gunde 1000 sinava cikmam hiç zor olmaz. Sadece dimaond şınavı 40 yapıyorum. Bunu ilk başladığımda 5 tekrar bile yapanıyordum. İlk günlerimi hatırlayınca şuanda geldiğim noktaya inanamıyorum. Çalıştıkça sen de ilerlediğin alana göre böyle olacaksın. Kalistenik çalışmanda büyük faydalar var. Doğum günün kutlu olsun canım benim.
Evlere gelmiyorum ama dışarıda kahve içebiliriz 40 yıl kitleyebilirsin bana tşkler..Keşke gelip benim evi de düzene soksan Onurcan herşey her yerde 😁