Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar :dyg: daha yeniyim kabul :lutfen: ama hepinizle teker teker tanışıp güzel arkadaşlıklar kurmaktır hedefim :kiss: neyse sadete geçelim :dusun: bu konu altında günlük başıma gelen hayretler doğurucu olaylarımı saçmalıklarımı anlatıcam :karaoke: benim hayatım biraz ters sanırım :icon_yillarcaezildi hepinize saygılar sevgiler :hi:
Bu olay 3 sene önce okuldan eve geldiğimde vuku buldu.Sene 2011 ben ve ablam okuldan geliyoruz bizim buralarda 2 büyük uyuşuk köpekler vardı :icon_yillarcaezildi tamam ben gelince dedim abla korkuyorum dedim yapmayalım dedim gitmeyelim dedim hanımefendi kendini süperwoman felan hissetti kendini bide gördüm atmış köpeğin önüne koca adımlarla ilerliyo,nasıı kızdım nasıl kızdım :pat: abla diye ciyaklamamla köpeğin ayaklanması bir oldu :honk: arkaya koşsam bir dert öne koşsam bir dert öne fırladım ablam da nasıl koşuyo nasıl koşuyo :horsey: neyse koştuk artık topuklu ayakkabılarla nereye kadar koşulursa :ordaa: daha döngeyi yeni dönmüşkene ablam takılıp düştü bende onun üstüne ablam çığılığı basıp bir bağırıyo ki kulaklarımın zarı yırtıldı :hadihepberaber: ben ablamı ablam da beni köpek sanıp birbirimizi tekmeliyoruz :sen: bir ayağa kalktık ki köpek bizi öyle görüp çoktan kaçıp gitmiş :kop: ayağa kalkıp hiçbişey olmamış gibi üstümüzün tozunu temizledik bense ortalığı kolaçan ediyodum kimse var mı diye :olamazz: Allahtan kimseçikler yoktu yoksa kazık kadar kızlar sokağın ortasında rezil oluyoduk :cici:
Sene 2013 17 ağustos Azerbaycan Nabran işte ailemle birlikte denize gittik kumsal deniz hava da hoş gel keyfim gel :icon_ohoh: gittik yerleştik Nabran'a 2-3 günlüğüne deniz tam kenarı muazzam bir yer :zhl: daha oradaki eve varmadan babama ısrar ettim denize gidek diye hay demez olaydım :icon_olamaz: ama babacığım ya kıramaz bizi :srl: akşama doğru saat 6-7 gibi denize gittik hayli dalga vardı aslında korkarım dalgadan :naa: işte denize yaklaştık daha denize girmeğe cesaretim yok yüzmek istiyorum bendeki de deli cesareti haa :karaoke: neyse işte ablamla el ele tutuştuk bi şekilde gözlerimi kapayıp denize girdim (gülmeyin korkuyom dedim ya) :dyg: ayy daha dakka 1 gol 1 koca koca taşlar ayağımı ezdi :olamazz: ee bende çoktanın çatlağı bağırdım oracıkta :dyg: ablam elimden zorla sürükledi kızım gir şu denize diye :kiki:
neyse denizin içerilerine doğru büyük bir cesaretle ilerledim :cici: baktım babam kardeşimi omuzuna almış denize fırlatıyo ayy hoşuma gitti ben de istedim hemen :lutfen: ablam gel ben yapim dedi ama kızda bende 1 yaşcık büyük nasıl gücü yetsin garipimin :icon_fikrimvar: atladım hemen bunun sırtına :horsey: kardeşim gibi yüzeceğimi sanıyor ahh kıt aklım :happy_dance: ablam beni omuzuna aldı ben 3 e kadar sayacaktım guya daha lafımı bitirmeden beni denize fırlatmaz mı :icon_yillarcaezildi başım taşlara daha çarpmadan benim ayaklar fırladı havaya :honk: bağırsam olmaz sussam olmaz ayaklarımı kıpıdatıyorum gören yok :ahah: dedim kızım bugün sen kesin batıyosun bitti işin geberip gideceksin Hazar'ın kuzgun sularında :karaoke: ama bir dalga daha vurup beni dikeltti :cici: az daha milletin içinde pisi pisine gidiyodum :agla: karaya basmak vardı o gün :ayak: deniz güzel ama benim hayatım daha kıymetli :cici: