Hayatımda biri varken gözüm başkalarına kayıyor

E
  • Kullanıcı Erin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Sevgili Güzin Abla, ben 29 yaşında genç bir kadınım. Birkaç yıl öncesine kadar hayatımda biri vardı ancak ayrıldık. Doğruyu söylemek gerekirse, onunla birlikteyken gözüm hep başkalarına kayıyordu, kendime engel olamıyordum.
Şimdi ise kimseyi hayatımda istemiyorum. Duygularımı anlayamıyorum. Eğer birini hayatıma dahil edersem tekrar aynı şeyi yaparım diye korkuyorum. Sizce benim tedavi mi görmem lazım? Yardımınızı bekliyorum. Rumuz: Özlem

Sevgili kızım, eğer hayatına giren kişi senin aradığın, özlemle beklediğin, seni her açıdan tamamlayan biri değilse, gözünün başkalarına kayması çok doğal sayılabilir. Tek sorun onun beklediğin kişi olmadığını anladıktan sonra da, bu ilişkiyi sürdürmen. Bence kimsenin kalbini kırmayıp, o insanı bekle, o mutlaka gelecek o zaman da gözün başkasını görmeyecek.

Gerçekten seven kalbe başkası giremez. Sevmiyorsan gözün de kayar, gönlün de. :o

at gözlüğü tak kaymaz.

kızın istediği özellikler bi erkekte yoksa grup yapmak zorunda kalcak, grupça sevgili olcaklar

Bilgilendirme.

Taşıma sebebi ; Konu Düşünce Platformu kısmındaki Bahane Sözlük Bölümünden içeriğine daha uygun olan Eğlence Dünyası Platformundaki Serbest Kürsü Bölümüne taşınmıştır.

İyi forumlar.

EmRe 'nın Tartışma Platformundaki "İnsanlar neden hep daha fazlasını ister?" konusunun teorik uygulamalı örneği. :p

hehe :) Allahim yaaa goz senin degilmi sayin bayan kaydirma ozaman

kqsjhgdfghysuiko arkada$ bunu farah'a dersen derki: 'hay ELLAH'im, o gozun cikisinmi? go zsenin hay yaa...'
skdjfhghdjs gidiyo ben <<< :D

Fazla kopya çekme alışkanlığından kaynaklanıyor. Gözün kendi kağıdında değil hep başkasının kağıdında.
Bir göz doktoruna uğrasın :D

Geri