Hayatı Toz Pembe Görme Çabası

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gerçeklikten uzaklaşıp kendini masallarla avutmayı tercih eden insanların içinde bulunduğu hayal dünyasını ifade eder.

Son yıllarda örneklerine fazlası ile rastlamaktayız ve gerçek yaşamda olan biteni bir şekilde görmeyip de kendi inanmak istedikleri ile avunan insan sayısı her geçen gün artmaktadır.

Kişisel gelişim adı altında piyasaya sürülen ve hiçbir dayanağı olmayan çok sayıda kitap da bu amaca hizmet etmektedir.

Umut fakirin ekmegi Lefty hanimcim
Sevgili @W, belli bir noktaya kadar olumlu bakış açısını anlayabiliyorum ancak gerçeklikten uzaklaşıp da hayali düşüncelerin kimseye faydası olmuyor ve var olan zararı daha da artırmaktan başka işe yaramıyor.

• Beğen
Tepkiler: W
hayati toz pembe gormek icin caba sarf edenlerin cogu, hatta bunu buyuk bir umut ve direncle yapanlarin hayatin boyle olmadiginin farkinda zaten. ben pek takilmam boyle seylere. anlarim o kisinin ne yapmaya calistigini veya kim bilir ne acilar cekmis oldugunu. tabi ki ince bir cizgi var. fazla ileri gidip, hastalik derecesine ulasanlar da var. guzel duygularla baslayan bisi, bu kesin.

2023 e ne kaldı şurada yeni dünya düzeni yükleniyor

dur burayı sildim, sildim.
bir japon felsefesi, hiçbir şeyi kafaya takmamak, nötr kalmakla alakalı.
sonrası mis gibi dünya hali.

Geri