Hayatı akışına bırakmak

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
Yaşam boyunca bazı gerçekleri kabullenmek ve ona göre bir yol haritası belirlemektir mantıklı olan fakat bazı insanlar sürekli olarak değişime direnç gösterip kendilerini tüketiyorlar. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur ve her an her şey değişebilir. Bazı durumlar insanın gücünü aşar, sabrını zorlar ve işte böyle zamanlarda sakin kalıp beklemek en doğru tercihtir. O süreç aşıldığında bir enkaza dönüşmemek için bazen olayları sadece akışında yaşamak gerekebilir ve bu pasiflik değildir.

Hayatı hiçbir zaman akışına bırakamadım, bu yüzdendir belki hayatı yakalayamayışım. İşyerinde bir arkadaşım var, çok severim zat-ı muhteremi. O böyle dünya yansa umrunda olmayan bir tip, ee ben de öyle değilim. Neyse bi sohbet sırasında demişti ki yaşadın mı yoğunluğuna yaşayacaksın bu hayatı. Hiç bilmezdim böyle şair ruhlu olduğunu. Aman neyse işte ben akışına bırakamayanlardanım.

Her şeyi planlama çabası bir süre sonra hayal kırıklığı yaratabiliyor ve her günü, saati verimli değerlendirmek çok daha iyi sonuçlar verebilir. Yerine göre planlı yerine göre de akışında yaşamak...

su akar, yolunu bulur............

images

Kontrol ettiğinizi mi sanıyordunuz

Herhangi bir çaresizlik durumuyla karşılaştığınızda;gönlünüz olmasa bile mecburen yapılan bir şeydir bu.Çünkü akışına bırakırsan;ya doğru yola gider ya da yeni bir yol açar.Hiçbir şey olmamasındansa,bunun olması her daim daha iyi gelir insana.

Fizik gereği olduğu konumdan daha aşşağılara gidecektir.

Yapmamak lazımdır fakat yapıyorum(z)dur...

Akmıyor ki akışına bırakayım.

Mudahale edebileceginiz seyler belirlidir .Her seye gucunuz yetmez .Ne zamanki bunu anlarsinız , olgunlasmiş oluyorsunuz .
Kabullenip ,ona göre yolunuzu belirlemektir guzel olan .

Geri