Melodram
Platin Üye

şebo'dan perdeler şarkısını dinlerken ve forumda turlarken yine, yeni ve yeniden bu konu aklıma geldi. sonra dedim perdeler şarkısı bi başka ama asıl şebo'yu halka arz eder tarzdaki albümü ''can kırıkları'' albümüdür. türkiye'de baştan sona kaç albümü ezbere biliriz bilmiyorum ama bu albümü bildiğimize neredeyse emin gibiyim. özellikle 2005 yılı ergen kızlarını da büyük ölçüde etkilemiştir, beni gözüme kırmızı göz kalemi çekecek kadar etkiledi mesela... büyük yazarların külliyatları olur, bu albüm şebo için tam da böyle edebi bir külliyat gibi, sadece onun için değil tabii. okyanus şarkısıyla başlıyor, hoşça kal şarkısıyla bitiyor. ''sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek'' diyerek başlayan hikaye, ''ama söylenecek söz yok, gidiyorum ben'' cümleleriyle bitiyor. albümün şarkılarına topluca bakınca da bir hikaye bütünlüğü olduğu hissi uyanıyor zaten hemen. aynı zamanda forumlarda imzalara ilham albümüdür yani, hey gidi günler. bu albümden sonra rotam her an 2007 bostancı konserine ışınlanabilir, öyle yükseldim. ''geçmişe yolculuk'' şarkısını alıp gidiyorum.
şu konuyu da arada hortlatın, hatırlayalım bazı efsane albümleri.