hayata yeni bir başlangıç için ne önerirsiniz

Konu sahibi son olarak 3647 gün önce görüldü
herkesin yeni bi başlangıca ihtiyacı vardır ama nasıl olmalı nasıl sıfırlıyabiliriz herşeyi

Malesef herşey sıfırlanamaz,keşke öyle birşey olsaydı herşey daha güzel ve kolay olurdu.Bence yaşadıklarını kabullenmeye bak ilk önce,Kendine yeni uğraşlar bul mesela yeni bir diziye başla yeni bir kitap oku.Zamanla kızgınlığında kırgınlığında geçecek.Gün gelecek olmayan şeylere şükredeceksin.Sabret tatlım hayat her zaman sıkıntı yaşatmaz bize.

Herkesi ve herseyi geleceğe götüremezsiniz bazıları gecmişte kalmalı.
Siz güle güle deme cesaretini gösterebilirseniz hayat size elbette çok güzel bir merhaba der. Emin olun.

Herkesi ve herseyi geleceğe götüremezsiniz bazıları gecmişte kalmalı.
Siz güle güle deme cesaretini gösterebilirseniz hayat size elbette çok güzel bir merhaba der. Emin olun.

Ne kadarda güzel anlatmış, tamda bu yapılacak olan .

Her şeye deniz kıyısında küçük bir kulübeyle veya uzakta bir kerpiç köy evinin içini büyük hayallerle doldurarak başlanmalı.

Offf! çok dehşet bir cümle oldu. :D

Yaşına göre değişiyor.
Benim de yeni bir başlangıç yapma gereği duyduğum bir yaş aralığım vardı ve yaptım da.
Maddi bütçeme göre tek veya arkadaşlarımla gidebileceğim etkinliklere baktım. Örneğin, halısaha, bowling, sinema, gezi, seyehat, spor, koşu, paintball vb.

Bir de kendime uzun zamandır yanlarına gidip bir merhana bile diyemediğim arkadaşlarımın listesini yaptım ve sırasıyla hepsini ziyaret ettim. :)

Yani sosyal olmak bu sorunumuzu ortadan kaldırabilir kısacası.

Hayata yeni bir baslangic yapmak kolay degildir,boyle bir sey mumkun mu tam olarak bilmiyorum ;)
Baslangic yapmak istedigine gore ortada bir sorun var demek ki hayatindan memnun degilsin. Gecmise ait hicbirseye takili kalmamak gerekiyor en onemlisi de takili kaldigin kisileri affetmekten geciyor. Affedince insanin uzerinden buyuk bir yuk kalkiyor, affettikten sonra tekrar yuz goz olmak zorunda degilsin tabi, sonra ne yapmak istedigini dusun. Yani isinden memnun musun ? degilsen yeni is arayisina gir. Arkadas iliskilerin ? gezmek gormek istedigin yerler ? tatil plani ? sosyal projeler ? bi dernege uye ol, ilgilendigin spor dali uzerine yogunlas. Bi'de namaz kil en guzel baslangiclar seccadede olur unutma :)

Şefik amcanın dediği gibi

597c8a39105177e877ab59206e63f647.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zor.

Yeniden başlamak için eskilerle mücadelen kaçmamak lazım. Kaçma hiç bir şeyden, üstüne git

Ben buna inandım.

güç tuşu ile ses tuşuna aynı anda basmayı denedin mi .p

Yeni bir şehir ilk önerim. 2. si yeni insanlar 3. sü de sosyalleşmek.

Geri