Hayata format at, mutluluğu seç diyorum, başaracağım ....

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Evet arkadaş ben bunu kesinlikle başaracağım yolu basit

• Beğen
Tepkiler: Han
Ama sen bir pizza değilsin Kamil abi.

Hani bazen sadece nasihat takılır çok bilmiş ve yapmışsın gibi kasıla kasıla söylersin ya samimi olduğun anlarda kendine karşı düşünürsün ben bundan ne kadar başarılıyım İyi o zaman farkına varırsın Bazı şeylerin yanlış olduğunu ya da bu bir yanılsamadır sen zamanı beklemeyi mi unuttun....

Zaman sana bir sürü İnsanları Tanıma bir sürü olaylara şahit olmak imkanını sunar sen her tanıdığın kişiden kendin için uygun olan bir taraf bulursun zamanda bu uygunluğun alanını genişletilir

Karşı çıktığımız fikirleri o kadar kafamıza kazanırız ki farkında olmadan bu fikirlerle dolaşmaya konuşmaya başlarız aklı başında olup hedeflerini asla şaşırmayan bir insan için güzel bir şey olsa da bu bir anlık gaflete dalıp da hedefinden şaşan bir insan için o kadar da tehlikelidir bu

mermiler seksin, alemde teksin kamil abiii
sen ne istersen o olur

Kamil abi yalnız Azrail arkadaşın olsa senin 10 yıl ömrün falan vardır. Sence bu format için geç değil mi? Bence bunu tartışalım.

Şu an Mesela benim hedefim belli ne diye sorarsan sana hayatımı idame ettirmek olarak genel bir başlık çizebilirim bu başlığın altında parantez açarak bir sürü seçenekler sunabilirim �şte en başta açtım nihai Hedef altında olan başlıkların hepsi ana hedefi unutmamaya bağlı

Azrail Arkadaşımız değil herhangi bir torpil yapmasını bekleyemeyiz Ancak şöyle bir şey var ki insanın hak ettiği ömrünü de bilemeyiz

Dedim ya ben her sıkıntı bir bolluğa güzelliğe işarettir diye gerçekten de öyledir Allah sonumuzu hayırlı eylesin

Run Peki hayatında son 10 günün olduğunu bilsen ne yapmak isterdin

Run seni esefle kınıyorum insan özlemini duyduğu ya da yapamadı şeylerden bahseder

Yani bunlar da daha başka bir şey olamaz mıydı Bence olurdu

Kamil abi sen de içip içip geliyorsun, hadi itiraf et.

Geri