Hayat?

Konu sahibi son olarak 626 gün önce görüldü
Sizce;
Hayat herşeyi doyasıya yaşayacak kadar uzun mu yoksa hiç bir şeyi kafaya takmayacak kadar kısa mı? ?

hayat herşeyi kafana takmadan her istediğini yapmana olanak verecek kadar orta karardadır :)

Konu içeriğine biraz daha detay katayım: İnsan ve zaman algısı üzerine bir belgesel.

[YOUTUBE]vmeaTZoBaPQ[/YOUTUBE]

hayat hic birseyi kafaya takmayacak kadar kisadir bence..

hic biseyi kafama takmam gülmeme bakarim Canim SIKILMAZ Can SIKARIM.. ;)

Valla bunu uygulayan nadir kisilerden biriyim herhalde Nefertiti bence sizde deneyin yani herseye pozitif bakin derim :)

bu biraz bencilce geliyor bana bilmem GaraMaske. kişisel olarak algılama ama canım sıkılmasın diye can sıkmak biraz sadistçe :)

Herkesin icinde ufacikda olsa Sadistlik yokmu :D bende biraz fazla olabilir :D :D ama keyfimi kimse bozamaz bozdurmam bu kisa hayatta gülelim eglenelim üzülmeye zaman harcamayalim üzen varsa yol verelim unutalim gitsin derim ben :) Ne olursa olsun ne basimiza gelirse gelsin Dünyanin sonu degil ve imkansiz diye birsey yoktur :)

bakış açısı işte. o kadarda umursamaz olmak iyi değil benden söylemesi :)

Konu içeriğine biraz daha detay katayım: İnsan ve zaman algısı üzerine bir belgesel.

[YOUTUBE]vmeaTZoBaPQ[/YOUTUBE]

Konuya yorum için girmiştim bu videonun sonunu izleyince yorumdan vazgeçtim.
Muhteşem bi cümle var ve ben yanında ne desem hafif kalcak. :)
Bence hayatın bilmecelerinin çoğu kendi zaman perspektifimizi anlayarak çözülebilir ve başkalarınınkini de.

Kafaya takmayalım diyoruz da salla salla nereye kadar? Bazen kafaya takmak lazım , takalım ki bir daha aynı mevzu ile yüzyüze gelirsek ne yapacağımızı bilelim. Ee ne demişler hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için , yarın ölecekmiş gibi ahiret için yaşa.

yasam kalitene bagli.
sen hayatini ne kadar guzellestirirsen ayni oranda keyif alirsin kisa bile gelir.

genel anlam da bence bir gun olup gidecegim icin herseyi cok ta ciddiye almamak gerek diye dusunuyorum. hayat tamamen bi eglence .

Bu konu başlığına binaen @Hayat adlı aza gelip "Efendim?" demeliydi ve bu çok komik 1 şaka olarak forum hafızalarında yer edinmeliydi.

Hiç eğlenceli değilsiniz.

Konuya gelirsek Vita brevis ahbab's. Koyun geçin pls. Sorunlara.

Bu arada neden Hayat adlı 1 aza yok? Hemen olsun çünkü.​

Geri