Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayat Yolunda Dizisi 10.Bölümde Çalan Bebek Türküsü
hayat yolunda dizisi son bölümde çalan şarkı - hayat yolunda dizisi 10.bölümde çalan şarkı - hayat yolunda son bölümde çalan türkü - hayat yolunda dizisinde çalan şarkılar - hayat yolunda dizisi son bölümde çalan müzikler - hayat yolunda dizisi nenni şarkısı - hayat yolunda dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle- yörük dinnisi dinle- hayat yolunda dizisi son bölümde çalan türkünün sözlri- hayat yolunda dizisi 10.bölümde çalan nenninin sözleri
hayat yolunda dizisi son bölümde çalan şarkı - hayat yolunda dizisi 11.bölümde çalan şarkı - hayat yolunda son bölümde çalan biliyorsun şarkısı - hayat yolunda dizisinde çalan şarkılar - hayat yolunda dizisi son bölümde çalan müzikler - hayat yolunda dizisi sende benim kadar gerçekleri görüyorsun şarkısı - hayat yolunda dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle- sezen aksu biliyorsun şarkısını dinle- hayat yolunda dizisi son bölümde çalan yavrucuğum şarkısını dinle- hayat yolunda dizisi 11.bölümde çalan sende benim kadar gerçekleri görüyorsun beraber olamayız benim gibi biliyorsun şarkısı
hayat yolunda dizisi son bölümde çalan şarkının sözleri - hayat yolunda dizisi 11.bölümde çalan şarkı - hayat yolunda son bölümde çalan biliyorsun şarkı sözleri - hayat yolunda dizisinde çalan şarkılar - hayat yolunda dizisi son bölümde çalan müzikler - hayat yolunda dizisi sende benim kadar gerçekleri görüyorsun şarkı sözleri - hayat yolunda dizisi son bölümde çalan şarkının sözleri- sezen aksu biliyorsun şarkısının sözleri- hayat yolunda dizisi son bölümde çalan yavrucuğum şarkısının sözleri - hayat yolunda dizisi 11.bölümde çalan sende benim kadar gerçekleri görüyorsun beraber olamayız benim gibi biliyorsun şarkısının sözleri
Hayat bazen öyle insafsız ki
Küçük bir boşluğundan yakalar
Hissettirmez en zayıf anında
Seni ta yüreğinden yaralar
Ellerin kolların bağlansanda
Başında kasırgalar kopsanda
Sen tüm gücünle karşı koysanda
Seni acımasız sevdaya salar
Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Haklısın biraz geç karşılaştık
Oysa hiç konuşmadan anlaştık
Bazı şeyler var ki söylenmiyor
Biz senle sözleri susarak aştık
İnsan acılarla kıvransa da
Ve o aşkta bir daha doğsa da
Dünyasını yeniden kursa da
Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar
Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Divaneyim divane günlere gün eklerim
Günlere gün eklerim günlere gün eklerim
Bakarim kapılara yollarını gözlerim
Yolarini gözlerim yollarinı gözlerim
Gelmezsin ha beklerim
Güldürmedin yüzümü hep ağladi gözlerim
sarkisozu.acikgoz.org
Hep ağladi gözlerim hep ağladi gözlerim
Ağlamak bi şey değil yaktı beni sözlerun
Yakti benu sözlerun yakti benu sözlerun
Ağlamak bi şey değil yaktı beni sözlerun
Yakti benu sözlerun yakti benu sözlerun
Geldi gelecek diye beklemeylan gün dolmaz
Beklameylan gün dolmaz beklemeylan gün dolmaz
Ancak şimdi anladım senden bana yar olmaz
Senden bana yar olmaz senden bana yar olmaz
Ancak şimdi anladım senden bana yar olmaz
Senden bana yar olmaz senden bana yar olmaz
hayat yolunda dizisi son bölümde çalan şarkı - hayat yolunda dizisi 12.bölümde çalan şarkı - hayat yolunda son bölümde çalan sezen aksu şarkısı - hayat yolunda dizisinde çalan şarkılar - hayat yolunda dizisi perişanım şarkısı - hayat yolunda dizisi 12. bölümde çalan şarkıyı dinle- hayat yolunda dizisi- hayat yolunda dizisi 12.bölümde çalan sezen aksu şarkısı, hayat yolunda dizisi perişanım şimdi mutlu oldun mu şarkısı, 24 aralık hayat yolunda çalan perişanım şarkısı
hayat yolunda dizisi 12.bölümde çalan şarkının sözleri - hayat yolunda son bölümde çalan sezen aksu şarkısının sözleri - hayat yolunda dizisi perişanım şarkı sözleri - hayat yolunda dizisi 12. bölümde çalan şarkının sözleri - hayat yolunda dizisi 12.bölümde çalan sezen aksu şarkısı, hayat yolunda dizisi perişanım şimdi mutlu oldun mu şarkı sözleri , 24 aralık hayat yolunda çalan perişanım şarkısının sözleri- sezen aksu perişanım şarkı sözleri
Ne ağzımın tadı var ne canda huzur
Gönül nasıl derin bir kederde
Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa
Evim şenlensin sohbete gel de
Sen hiç farketmeden kalp kırmadın mı
Merak edip vicdanına sormadın mı
Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet
Ben de bir anadan doğmadım mı
Bir daha olmaz
Bin kere tövbe
Kan davası mı bu
Bu nasıl öfke