Hayat ve Ötesi...

Konu sahibi son olarak 2385 gün önce görüldü
14183872_915598551917161_5986453598299466024_n.jpg

[YOUTUBE]V3B3pTGlsN4[/YOUTUBE]

Seher yeli bizim ele gidersen
Nazlı yâre küstüğümü söyleme
Ne hallere düştüğümü sorarsa o yâr beni sorarsa
Bağrıma taş bastığımı söyleme

Bağrılar baş tutar ahuzardayım
Mansur gibi çekilmişim dardayım
gezer dolaşırım bilmem nerdeyim
Deli deli estiğimi yâre söyleme

Belki birgün çıkar gelir diyorlar
Gönül muradını alır diyorlar
Seven seveni bulur diyorlar
Umudumu kestiğimi söyleme yâre söyleme​

[YOUTUBE]uqROdKnNfQk[/YOUTUBE]

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi,Farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-ı Müstakim üzere gözetirim rahimi İblisin talim ettiği yola minnet eyleme Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına Bugün buldum bugün yerim,Hak kerimdir yarına Zerrece tamahım yoktur şu Dünya varına Rızkımı veren Huda'dır kula minnet eylemem Ey Nesimi, Can Nesimi ol Gani mihman iken Yarın şefaatçim Ahmed-i Muhtar iken Cümlelerin rızkını veren ol Gani Serdar iken Yeryüzünün Halifesi Hünkara minnet eylemem​

[YOUTUBE]nZyrQGrWaA8[/YOUTUBE]

Ahmet Aslan seven, Mohsen Namjo da sever die düşünüyorum. Ayrıca klipte yer alan flim ise severek izlediklerimden.

[YOUTUBE]nZyrQGrWaA8[/YOUTUBE]

Ahmet Aslan seven, Mohsen Namjo da sever die düşünüyorum. Ayrıca klipte yer alan flim ise severek izlediklerimden.

İran yapımlarını sevmişimdir yönetmenlik vs.
Gerçekten hoşuma gitti müzik teşekkür ettim
Ahmet Aslanı yaknı dönemde keşfettim ve bayıldım çok güzel seslendirdi eseri
bunu da dinleyince aklıma Bab ı Aziz geldi:)

[YOUTUBE]8N_SX6A7Xvs[/YOUTUBE]

Belkide dinlemissindir. Buda harika...

[YOUTUBE]8N_SX6A7Xvs[/YOUTUBE]

Belkide dinlemissindir. Buda harika...

raslantı eseri dinlemiştim evet sesini özellikle beğenmiştim

bunuda çok severim sözleri tartışılmaz zaten

[YOUTUBE]9VpVP0YF4RI[/YOUTUBE]

Bu dünyadaki insanlar bir mum alevinin önündeki üç pervane gibidirler. İlki aleve yaklaşır ve şöyle der:
Ben aşkı biliyorum. İkincisinin kanatları yaklaşarak aleve değdi ve o dedi: ben aşkın ateşinin nasıl yaktığını bilirim.
Üçüncüsü kendini hiç tereddüt etmeden ateşin kalbine attı ve ateş onu eritti. Yalnızca o bildi: Gerçek aşk nedir.

[YOUTUBE]QhJtaa-cCXg[/YOUTUBE]

– Hasan, Seni bekliyordum.
+ Beni mi bekliyordun?
– İntikalime tanık olman için.
+ Neden ben? Ben ölümden çok korkarım
– Muhakkak. Eğer bebeğe zifiri karanlıkta Anne karnında şöyle denseydi: “Dışarıda ışığın dünyası var,
Yüksek dağları, Muntazam denizleri, Engebeli düzlükleri, Çiçek açan muhteşem bahçeleri, nehirleri,
Yıldızlarla dolu seması Ve parlayan güneşiyle Ve sen tüm bu ihtişama rağmen, Burada karanlıklar arasındasın… ”
Doğmamış sabî, Bu ihtişam hakkında hiçbirşey bilmez, Ve hiçbirine inanmazdı. Tıpkı bizim ölümle karşılaşmamız gibi.
Bunun içindir ki, korkuyoruz.
+ Fakat ölümün içinde nur olamaz, Çünkü o her şeyin sonudur.
– Bidâyeti olmayan şeyin, Nihâyeti nasıl olur? Hasan, evladım, Zifaf gecemde mahzun durma.
+ Zifaf gecen mi?
– Evet, ebediyet ile nikâh gecem. Vakit geldi. Şimdi beni yalnız bırak. Sonra vücudumu kumla örtmek için dön…

Dolunaya bürünmüş yüzüyle, ceylân: Ona sakın yaklaşmayın diye uyardı bizi zaman.
Ah, yolladık ona, ne mektuplar İnkâr edemediği anlamlarla doluydular. Bir ‘sır’ bilerek sakladığımız da neydi?
‘Yazılmış’ olandan da mı ilerdeydi? Büyük okyanus, tutkunun hatırâtı, Parlayıp tutuşan ateşin nârı,
Yeni gün, ki ona karşı duran, Odur geçmiş aşklar denizinde kalan

birazda dans....

[YOUTUBE]4hhc-39IRJM[/YOUTUBE]

‘Sanki suyla temaşa halinde görünmektedir ve suda gördüğü, kendi görüntüsü değildir. Çünkü sadece aşık olmayanlar , kendi yansımalarını görürler..’ – Bab'Aziz

[YOUTUBE]kYTyH-Wx9Lg[/YOUTUBE]​

dervişin ölümü...

[YOUTUBE]da7_S4b7NB8[/YOUTUBE]

images

Bayramda elini öpmeye gelecemm,paramı hzzırla yalçın :cici:
yaş sınırının üstündeyim ama ne yapayımm bayram harçlığı bu :asd:

Geri