Hayat sizi neden yoruyor?

M
  • Kullanıcı Mihrimah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Test_3160.jpg

Bazen hepimiz hayatın önümüze sunduklarından dolayı yorulduğumuzu ve yaşadıklarımızın ise artık bünyemize fazla geldiğini hissederiz. Ve bu durumdan uzaklaşmak için çaba sarf ederken daha da çok yoruluruz. Peki hayat sizi neden yoruyor?

İş, aş, aşk meseleleri, ailevî sorunlar; ez-cümle yaşam kavgası oldukça yorar insanı.

Hayat böyledir zaten, çetrefilli süreçlerden geçeriz hepimiz.

Şikâyet etmeye hakkımız yok, hayat bize cevâben “Sana gül bahçesi vâdetmedim” derse, ne diyebiliriz?

Hayatın bizi yorduğu yok, biz hayatı yoruyoruz.
O zaman da o bizden sıkılıp yol veriyor işte.

Ben mütemadiyen yorulurum hayattan. Peki neden? Mutlu olmak icin hayati sevmek lazim. Ben cok sevmem o da beni yormakta bir sakinca görmez. Beni insanlariyla, yillariyla, inisli cikisli yollariyla yorar da yorar. (: Hayati sevin.

Nankör oldugum icin. Sükretmeyi bilsem, hersey daha kolay olurdu..

Valla hiç yorulmuyorum metrobüsle gideceğim yer en fazla yarım saat :S

hayat çok fazla düşündürüyor ve çıkmaza sürüklüyor her geçen vakit

Beni ne yoruyor..
Kıskançlık yoruyor: Sevdiklerimi başka biriyle görmek çok kötü bişey burada sinirden patlıyorum birde ona neden kıskandığını anlataamak varya o da fena yoruyor :)
Haksızlık yoruyor.. Hakkımı öyle aramam kolay kolay Allahından bulsun derim.
İnsanlara güvenen biriyim sonundaki güvenin boşa çıkması ve üzmesi fena yoruyor.

O ooo çok şey yoruyor beni hepside soyut sey..

Hayat neden yorar insanı ; anlatamadıgı yada anlatmak istemedikleri olur insanın,herşey üst üste gelir bazen,hastalıklar,parasal sıkıntırlar,ailesel sorunlar,özlemler,işlenmiş suçlar,yalanlar...
işte böyle uzar gider sıralama belki dahada uzar bilinmez (:
beni neden yorar dersem eger, insanlar artık beni yoruyor gerçek yüzünü göremediğim değişen insanlar .. ve hayattan beklediğim ufak şeylerin bile yüzüme bulaşması,yada mutsuzlugu kabullenmek beni yoruyor artık. bazen saatlerce susmak geliyor içimden.
yinede şükür tabiki:)

serdar ortaç hayat beni neden yoruyorsun şarkısı aklıma geldi :D

beni yormuyor yasamayı sevıyorum yapıcak cok seyım var .daha cok ınsanı uzucem daha cok ınsanı mutlu edecegım ve sonsuz olucagım.

Bence insan kendi kendini yorar.Mücadele etmediği için yorulur.Hayata teslim olmayı değil,hayatı teslim almayı bilmelidir insan.O zaman yorulmaz işte.

Hayatı zorlaştıran bizleriz aslında, bizim elimizde herşey. Kafayı takmamak, keyfine bakmak gerek.

Hayat beni neden yorsun, insanlar yoruyor

Hayat değil aslında beni yoran,benim kendimden olan aşırı beklentim bunlara ulaşma çabam yoruyor beni.

askerde tiribe girmemişiz biz hayat cokta fifi be yavru ;)

Geri