Hayat nasıl gidiyor fakirler?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hiç.Nolsun?
Taze kan için fakirleri kan bagisina tesvik ettirtigimiz doktorlara tomarla para veriyoruz.

Eski çalıştığım şirkette bi iş yemeği vardı, şirket arabaları doldu ben geç kaldığım için binemedim. Patron gördü, dedi gel benimle. Arabası range rover. Direksiyonda patron var, yanında müdür. Ben arkaya geçtim. Müdür yarı yolda indi, ben arkada devam ettim. Restoranın önünde durduk, vale benim kapıyı açtı. Patron kendi indi.

Acayip zengin hissetmiştim.

Yılbaşında 70 milyonum olacak hayali kuruyorum, herkese hediyeler alıyorum.

Bizde bir laf vardir. "En kötü günümüz böyle olsun"

43c2d767c1944a4496a568f478e1a75d.jpg

bkz: ayda bilmem kaç on bin tl alan adamların tv'lerde fakirlere şükretmeyi öğretmesi

ben fakir olduğumuzu babam kredi kartı aidatlarını almak için 9 ay boyunca mahkemelerde uğraştıktan sonra 500 tl alıp eve geldiğinde anlamıştım............

Hala bir işiniz var mı? A101 dışında alışveriş yapabildigin yer var mı?
En son ne zaman dışarıda yemek yedin?
LCW dışında kazak aldın mı bu sene?
10 yıl çalışan, yemesen icmesen clio bile alamayacak olman zoruna gidiyor mu?

Beter ol :)))

Zenginlik ayracından öpeyim senin ben de hepsi mevcut ama senin ruhun fakirmiş

Elsiden mont aldım 63 lira param ona yetti şükürler olsun yine de şükretmeliyiz.

Elsiden aldığım mont kargoya verilmiş elsi kargo ücreti de talep etmememişti.​

Migrostan alışveriş yapıp zara beymenden giyiniyorum desem akp yandaşlarına kıyak geçiyor diyecek.

Bimden alışveriş yapıp pazardan giyiniyorum desem akp yüzünden fakirsin diyecek. En iyisi mi iyiyiz reis sen nasılsın diyelim

Sınırı ne bunun? Açıklandı mı yeni sınırlar?

2 kişiden aşağıdaysam 10 kişiden yukarıdayım diye avutuyorum kendimi öyle işte. Sayıların yerinde sıkıntı olabilir.

dün haydarcanı gördüm
haydarcan naber dedim
hiç pas vermedi

Ödediğim kredi faizleriyle sana komşu olup rezidans alabilirdim ama bu senede olmadı be..

Geri