Hayat kisa Kuslar ucuyoooorrr

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adim omer hepsi bu...
zaten insan, kendisiyle ilgili ne yazabilir ki? Yazdiklarimizin ne kadari biziz? Burada sayfalar dolusu yazsam da adimin omer olmasindan baska bir gerceklik bulamazsiniz; Bu her insan icin boyledir... aslinda hicbirimiz daha farkli degiliz .Ayni seyleri dusunup, farkli yollar tutmus ademleriz.toplumsal suur altindaki tek realite hepimizin olecek olmasi,her ne kadar ben iyiyim, guzelim ,ustunum de farketmez, sonucta olunce benimle esitsin...bu yuzden zekani onemseme, guzelliginle ovunme, gucunle buyukluk taslama; iste ben buyum..bu dunyada herkes birsey olmaya calisirken, hic olmaya calisan birisiyim... insanin bu hayat yolculugunda kac farkli maskeyle dolastiginin cevabini veremezsiniz eee nasil olur da ben buyum diyebilirsin...herkes kendi hurlugunde olmeli , dogalligimizi kaybetmisiz; Sinirlari daraltilmis , medeniyetin dayattigi sogukluga ve rol yapmaya mecbur kilan hayatlar yasiyoruz.. hicbirimiz biz degiliz baskalarinin kararlarini aliyoruz , hayatlarini yasiyoruz..
Adim omer memnun oldum ...

adım ömer hepsi bu demişin devamı gelmiş mantık hatası var

Hosgeldin

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Memnun oldum Ömer bey.

Diyor ki, yaşanan ne varsa gelip geçiyor. Yaşanılanlar anlatırken, hatırlanırken değişiyor.

Yaşayan ben ile anlatan, hatırlayan ben farklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri